שאלות רבות - סבלנות

שאלות רבות - סבלנות../images/Emo2.gif

שלום כולם מה שלומכם, כל פעם שאני מחליטה לכתוב משהוא בפורם אני מרגישה שאני מתפרצת לקליקה סגורה עם בדיחות פרטיות שרק הם מבינים וכו´ אז 1 אפשר להיות בקליקה שלכם??? 2. לדברים יותר רציניים - עומר סובל מפריחה בישבן כבר יומים, חשבתי שזו תפרחת חיתולים - שלא סבלנו ממנה לפני למזלינו, אבל המצב מחמיר , זה התפשט לאשכים ונראה לי שלא נעים לו - אני מורחת דזיטין - יש עצה? 3 . ולסיום - תודה שאתם כאן נורא כיף ועוזר

שרית ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

1-אנו לא חברה סגורה....ומקבלים בשמחה חברים....
2-זדיטין-יש לי ילדה רגישה ואני שמה לה רק דזיטין..(היא אחת משלוש לידע כללי)..אך...לא חושבת שזה לפריחה...אני יכולה לומר לך שהשבוע הייתי אצל הרופאה עקב פריחה שיש לבן שלי וקיבלתי משחה משהו טיבעי שמכינים בבית מרחקת על בסיס של שמן זית....(הילד ממש גירד המסכן)...כעת חלה הטבה...לדעתי צריך להיתייעץ עם רופא....להראות לו.. 3-
....החברה שלנו פתוחה בפורום...באוחה שתמצאי את עצמך בכייף איתנו....

דבורי

New member
תפרחת

שלום שרית, גם אני לא בקליקה, אז אל תרגישי לבד. לגבי התפרחת - אם זה הגיע לאשכים יתכן שזאת פטריה. נדמה לי שיש איזו משחה מתאימה שאפשר לקנות בלי מרשם (אולי בייביאגיסטן או משהו כזה? אני לא זוכרת בדיוק), ואם לא תמצאי, אולי תקחי אותו לרופא?

רז2

New member
ברוכה הבאה לפורום

אז בקשר לפריחה... זה לא נשמע פריחה רגילה, אם זה מתפשט, אז אולי כדאי באמת לפנות לרופא. ובינתיים, לרחוץ אחרי כל יציאה עם מים וסבון, ולשים משחה. חוץ מזה אולי הוא אכל משהו חדש חומצי, כמו תפוז למשל.... לבת שלי תמיד מתחילה תפרחת די חמורה, שנראה כאילו מגיעה לבשר (וזה נראה רע), אחרי שהיא שותה מיץ תפוזים טרי.

תודה וכן../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

תודה שאתן מקבלות אותי לחבורה הצוהלת והעליזה בהמשך ופריחה באמת הוא התחיל לאכול לפני יומים בטטה אבל זה לא מוזר שהפריחה היא רק באזור הישבן וקצת אשכים - האם לא נכון שפריחה אלרגית מופיעה על כל הגוף? שבת שלום לכולן
-

anat30g

New member
סביר להניח שזאת לא אלרגיה

בטטה היא אחד מסוגי הירקות העדינים שיש - והסבירות נמוכה שהוא פיתת אליה אלרגיה, כמו כן - אם זה רק בישבן - סביר להניח שזאת תפרחת חיתולים... מה שכן - לפעמים הצואה של הילד הופכת חומצית - בשל שינויים בתזונה (הנה הקשר לבטטה) או מחלה ואז העור נצרב יותר מהר... שיכבה עבה של דזיטין בכל החלפה אמורה תוך מספר ימים לעזור להחלמה... אגב, יש מקבילה ישראלית לדזיטין - נקראת רקזיטין - היתרון שלה שהיא באה בשפורפרת יותר גדולה. ענת

רז2

New member
לא, בטטה לא עושה פריחה

לפי מה שידוע לי... התכוונתי לאוכל חומצי בלבד.

רז2

New member
תוספת קטנה

התכוונתי לכך שהאלרגיה מבטטה לא תתבטא דווקא באזור החיתול.. מה המצב שם, יש שיפור מסויים או החמרה????

zimes

New member
מה קליקה?

הפורום קיים שבועיים (יותר? איך שהזמן רץ...), ובתור דוברת לא רשמית - את מוזמנת מאוד להצטרף.

קרנושה

New member
זימססססססססססס מה ניינים?

צודקת.....הפורום רק נולד......(חודש בערך)... מה ניש´? אך עברה השבת? אני נהנתי עם אורחים......היה אחלה.....עייפים אבל מרוצים...

keren1

New member
Welcome Welcom ../images/Emo39.gif

כתבתי עכשיו הודעה ארוכה והיא נמחקה לי אנסה לשחזרה. תנסי אבקת קורנפלור. זאת של גלעם בשקית התכלת עם פרצוף של תינוק. לא לצחוק זה עשה נפלאות למתן שסבל עכשיו משלשולים. חבל שלא ידענו על הפטנט הזה בימי דניאל

קרנושה

New member
קרן לגביי הודעות ארוכות שנמחקות...

ראית מה הצעתי בשבוע שעבר? אם לא לחצי פה..רצוי כדי שנתעצבן פחות...חחחחח אני עושה זאת תמיד (את המצלתי שם בקישור) עצביי רופפים גם ככה...חחחחחחחח בוקר קסום לך

keren1

New member
בוקר טוב קרנושה (שם יפה)

נו הולכים לעבודה היום? תרדי להודעות הפתיחה שלי להיום יש לי הצעות שם אולי יענינו אותך ואת הח´ברה.

קרנושה

New member
קרנונה..תראי....

מכיוון שהרעיון ההוא עלה בפורום אחר....אפילו שהגתה אותו חברת פורום שלנו....אני לא אוכל לעשות כלום בנושא אלא אם היא תציע זאת...לא רוצה שיאמר שאני "גונבת" ממקום זה או אחר....יורדת לסוף דעתי?

zimes

New member
כולם חולים. קצת.

הדס החלימה, וישנה עכשיו את שנת היופי. דולב העלה חום הלילה. וירוסים. וירוסים. ואולי שיניים. ואולי - סתם צננת... אבל - היתה שבת עם מזג אוויר נפלא... לשבת בבית, ולראות איך בחוץ בהיר, לדמיין שחם, ולהתעלם מהרוח המקפיאה.

למעלה