בסרטון מדובר על פילטר קרמי.מסנן הנו תווך המעקב זרימה וממין / עוצר חלק מרכיבי החומר על בסיס גודל / צורה,,,
צפיפות חומר הסינון קובע את היחס בין עובר/עוצר ושטח/נפח המסנן צריך להתאים לספיקה הרצויה ואורך חיי המסנן - בסוף כל מסנן נסתם או מאפשר מעבר ללא סינון,
כל סוג מסנן צריך להתאים לדרישות מהתוצאה,
כתבת "יש שאלות" אך לא שאלות,, לא נכתב מה הדרישות שלך לכן לא ניתן להתיחס להתאמת המוצר בסרטון,
אז הרושם שלך היה שגוי. כל מסנן, קרמי, נייר או פלסטיק, עשוי מחומר נקבובי כשכושר הסינון נקבע על פי גודל הנקבים. כל חלקיק במים שגדול מגודל הנקבים, לא עובר. כמובן, החלקיקים מצטברים בכניסות לנקבים, ולכן עם הזמן המסנן נסתם, לא מאפשר זרימה וצריך להחליף אותו.בסרטון מדובר על פילטר קרמי.
הייתי תחת הרושם שכל פילטר קרמי לעולם פועל על עיקרון של כח משיכה ( כמו קנקן בריטה ) / פעפוע.
בסרטון, מדובר על פילטר קרמי שפועל בחיבור ישיר לצינור מים.
אני שואל איך זה אפשרי ?
יש לי עוד שאלות רבות, אבל לא רציתי להבריח אנשים מיד.
אני שואל מתוך סקרנות, ולא לפני קנייה.
נראה לי שהדרישות שלי ממסנני מים, כנראה גבוהות מדי, ובלית ברירה תמיד אחזור אל מים מינרליים ( שלא מאכזבים אותי בכלל ).
לחץ המים ברשת מעביר יותר מהר מספיגה בלחץ אוסמוטי, סביר שנפח המסנן גדול יותר מבריטה,
תאגור לך מי גשם. אלו מים מזוקקים ונקיים (כמובן לא אחרי אובך, ולא הגשמים הראשונים).
שואל- למה כ"כ קשה למצוא פילטר 1 מיקרון באינטרנט ?
אני רוצה לנסות פילטר אחד כזה.
תודה על דבריך...תאגור לך מי גשם. אלו מים מזוקקים ונקיים (כמובן לא אחרי אובך, ולא הגשמים הראשונים).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.