שאלות רבות של מתחילה

קרןאורי

New member
שאלות רבות של מתחילה

טוב לא ממש מתחילה אבל פעם ראשונה של עוגת קומותיים וכאן השאלה- 1. איך מניחים את השכבות של העוגה כך שלא יזוזו ולא יצנחו? 2.אשמח אך תוכלו לתת לי איזושהיא הכוונה בפיסול של נסיכה/ברבי וכדומה תודה, בטח יהיו עוד שאלות בהמשך
 

net the jet

New member
יש הסבר מצולם במאמרים לעוגת קומות

אין הכוונה לפיסול של ברברי וכ"ו. יש הרבה הסברים מילוליים בחיפוש גם פה וגם בפורום המתקדם. אם יש שאלות ספציפיות שאלי . יהיה יותר קל לענות.
 

קרןאורי

New member
קראתי..עוד הבהרה...

הסתכלתי במאמרים, אם תוכלו לענות: 1. עיגול הקרטון מיועד לסימון בלבד?הוא לא מונח בסוף נכן? 2. השיפודים לא צריכים לבלוט קצת מהתחתונה? (כי כתוב בדיוק בגובה התחתונה ונראה שכך הם לא אוחזים דבר... 3. באיזה עובי על בצק הסוכר להיות כך שצובטנים לא יגרמו לקריעת הבצק וחשיפת העוגה? תודה רבה רבה על כל עזרה
 

net the jet

New member
לא- כל קומה מונחת על קרטון משלה, כשהקומה

התחתונה מונחת על משהו יותר עמיד וחזק. השיפודי התומך צריך להגיע עד פני העוגה. לא לבלוט ולא להיות שקוע בתוכה הוא לא אמור לאחוז כלום אלא למנוע את המשקל של העוגה ה 2 ללחוץ על הראשונה בזה שהמשקל יתחלק על המקלות. עובי הבצק צריך להיות כחצי ס"מ
 
למעלה