שאלות רפואיות

israelroads

New member
לוחמה באלצהיימר

סבתא שלי נפטרה מאלצהיימר. לי גם הפרעות קשב וגם קשיים בזיכרון. דודה שלי לוקה באלצהיימר. היא מקבלת ממוריט. הבנתי שבחודשים האחרונים יצאה תרופה ניסיונית חדשה שמונעת אלצהיימר ואביקסה אפילו נחשבת למיושנת יחסית אליה. רציתי לשאול האם למישהו ידוע על תרופות/כדורים חדשים ביותר למניעת התנוונות תאי הזיכרון במוח ? האם למישהו ידוע על חומרים מהרפואה המשלימה (צמחים,אנטיביוטיקה מסוימת, דגנים, קיטניות, פישתן, חומצות וכו') שמסוגלים להאיט את תהליך ההתנוונות של תאי הזיכרון ?

y l a n

New member
חשבתי אולי כאן יהיה תשובה בשבילי

הייתי בבית מרקחת וקיניתי לילד שלי בהמלצאת הרוקח תרופה משחכת כאבים ומורידה חום בשם "advil children" המינון שרשום לי על האריזה לא ברור לי כל כך 4-5 yr ממול 1.5tsp מה זה אומר tsp האם זה כמו ml?

in god we trust

New member
צר לי

לשמוע.... אני לא בטוח שכאן זה המקום הנכון לחפש תשובות- רוב החברה כאן לפני הלימודים תנסי בפורומים של רופאים או של רפואה משלימה. בהצלחה

mitzipitzi1

New member
איך זה אמור לעזור לה בדיוק?! ../images/Emo6.gif

פורום תרופות אולי יוכלו לעזור יותר.

medic20

New member
אופס, זה יצא הפוך

העתקה פשוטה מגוגל 1 tsp = כמעט 5 מיליליטר זה מה שהיא רצתה לדעת לא?

mitzipitzi1

New member
אני ממליצה

להכנס לפורום אלצהיימר http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?id=1074 שם אנשים חמים ומבינים, כולם קרובי קורבנות המחלה הנוראית הזאת, וגם פעילי עמותת אלצהיימר. ואם לא שם, אז פורום תרופות. בכל מקרה אני מציעה להתייעץ עם גורמים מוסמכים יותר בקשר לתרופות. ורק בריאות.

למעלה