שאלות שאלות שאלות

נטעע123

New member
חומר נדיר

אהלן.. הייתי מעריצה של הלהקה ב-96 וברשותי חומר נדיר על הלהקה (מה שרק תרצו) אשמח למכור אותו במחירים מוזלים כי אצלי הוא כבר לא שימושי.. מוזמנים לרשום לי למייל: [email protected] האסטה לואגו!

היי יש לי שאלה

אני כבר כמעט שנתיים מחפשת שיר של טייק דאת', ואף פעם לא חשבתי על אפשרות לשאול פה. בכל מקרה לפי המון שנים שאחותי הייתה חולת טייק דאת' אני זוכרת שהיה קליפ שלהם ששודר בmtv אבקליפעצמו חברי הלהקה נמצאים באיזשהו בית והוא כולו קרח, ויש שני אנשים קפואים. יותר מזה אני לא כל כך זוכרת אם מישהו יכול לזור לי ולהגיד לי את שם השיראני אשמח תודה מראש-ענבר.

מירי81

New member
התכתבויות

מישהי פה נשארה בקשר עם מתכתבות? או שכל אחת המשיכה בחייה כשהלהקה התפרקה והקשרים נותקו?

וולקאם../images/Emo24.gif

את מוזמנת לכתוב מודעה ב"לוח מודעות", וכל מי שיחפש חומר בעתיד יוכל למצוא את המודעה שם

עפטוב

New member
אני

בעיקרון נשארתי בקשר עם כל מי שהיתה נכנסת לtt aprriciation pages אבל לא קרוב כי יש שם חולות נפש מטורפות ושרוטות אבל דרכן יכלתי לדעת מה קורה עם טייק דאת בכל השנים שאף אחד לא דיווח עליהם בתקשורת

MissPop

New member
כן

אני נשארתי בקשר עם מישהי ביוון היה פעם פורום מאוד מאוד ישן ביאהו על טייק ד'את אם מישהו מכיר... בכל מקרה שיהיה לכן יום מצוין! מחר סופ"ש!

בייב...... ציפור נפשי....../images/Emo3.gif

הנה לינק שבו תוכלי לראות את הקליפ! ואם כבר מצאתי את זה מצאתי על הדרך גם את "בייב" בהופעה בברלין... ונראה אתכן מכחישות שהעברתן לראות את החלק שבו מארק נעצר מהתרגשות שוב ושוב ושוב ושוב!

MissPop

New member
ברוכה הבאה... ואת מוזמנת

לסרוק לנו בינתיים מה שיש לך :)

למעלה