שאלות... שאלות... שאלות...

שלום האמת חיפשתי פה שאמניזים

של האינדיאנים אבל לא מצאתי בפורומים מישהו יודע איך מפסיקים קשר קארמטי בחיים הבאים עם מישהו שלא מעוניינים שיהיה מעורב בחיים הבאים וגם בחיים שאחרי הבאים ואחרי הבאים? אם מישהו יודע על מישהו שאולי יודע אני אשמח לשמוע תודה ויום טוב

a n g e l i c

New member
הייי... חזרתי להציק!!!

אוקי, לגבי האלים: איפה אני יכולה למצוא מידע על פנתיאונים שונים ותכונותיו של כל אל? אה, האם המורגיין היא אלת מלחמה או אלת פיריון? לא הבנתי כל כך מהמאמר בקדרה המבעבעת. עוד שאלה (ואני מקווה שלא יימאס לכם ממני... חחח): מה הופך מאגיה למאגיה? לפי הדיון במאג'יק זה לא הכשפים ולא האמונה... אז מה זה?... תנקס blessed be, *בשבילך, תמיר* אנג'ליק

OverTheRainbow

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo13.gifעחק עחק אני חולההה

כבר מיום רביעי (בלילה) אני במיטה חולה ומסכנה עם דלקת בקנה הנשימה ושפעת שעושים אותי חלשה, מסכנה וסחוטה כמו טישו משומש
קיצורי קיצורים, עכשיו שאני נוטה יותר לכיוון קו הבריאות, ואני מסוגלת לשבת מול המחשב בלי לחטוף כאב ראש ולהסתחרר לגמרי, רציתי לשאול- יש אלים שאחראים על הבריאות? ועוד משו קטנטן... אם תוכלו לתת לי מידע על האלה אתנה... אני אשמח מאוד... (אם זו טרחה, אז לא משנה, אני אחפש כשאני אוכל לשבת על המחשב הרבה זמן בלי כאב ראש...) תודה! יום נהדר ורק אושר לכולם! נעמה

תמיר302

New member
חחח שאלתיאל...

בכל מקרה, מידע על הפנתאונים תוכלי למצוא ב-(מקווה שיצא לי הלינק): http://www.pantheon.org/ חחח תודה אלונה. בלסד בי גם לך (עכשיו לי אין כח לעבור לאנגלית
)

אורי רז

New member
יש אלים שאחראים על בריאות

במיתולוגיה היוונית \ הרומית יש את אסקלפיוס (ועוד על אסקלפיוס בויקיפדיה). ביהדות יש את רפאל המלאך ששמו הוא שילוב של רפא + אל, ולא מפתיע שיש ספר סגולות ורפואות עממיות המיוחס לו (ספר רפאל המלאך).

מי אגם

New member
קשר קרמתי

אם יש לך קשר ספציפי עם מישהו, כנראה שיש לכם שיעור לתת אחד לשני. הנשמה שלך יודעת טוב מאוד מדוע היא בחרה במישהו הזה שילווה אותך בחיים האלה, את צריכה לנסות ללמוד מהשיעור שקיבלת - גם אם הוא קשה. לכן אין כזה דבר "להפסיק קשר קרמתי". בטח שאין דרך להפסיק קשרכזה... זה משהו שאת בחרת לעצמך לפני שהגעת לפה.

א אני בן זכר ב' לא מסכים

תראי אני יודע שהנפש היא בעלת כוח רצון וזה מה שמבדיל אותה מהנשמה שמאוחדת עם הבורא מישהו פעם שאל את השאלה למה הנפש שהיא מתייסרת פה ועוברת את כל התהליכים, למה לא מכבדים את הרצון שלה? בני האדם הם יותר נפשות מאשר נשמות זה כרגע המצב ואני לא מדבר על אנשים שהם בודהא או בדרך ללהיות כאלה. המטרה שלי היא ברורה, והיא לגדוע קשר קארמטי מסויים שאני חושב שהוא עונש הולם לבגידה, העונש שאני נותן לנפש הבוגדת שבגדה בי לא בגופה אלה פשוט , מעלה באמון היקר שנתתי בה והשתמשה בו נגדי. מדובר במישהי מיסטית שמתקשרת ברמות הכי גבוהות את לא מדברת עם איזה מישהו שאין לו מודעות עצמית יש לי והיא אפילו גבוהה אפילו ביחס לגילי הצעיר. המטרה שלי היא לתת עונש שיראה שגם לאלה שיש להם יכולות מיסטיות ובעיקר להם, יש את הדגש לכבד את האמון של הזולת השקר הקטן שלה עלה לי באמת כמעט במחיר של החיים שלי ובמחיר של השפיות שלי. אני מוכן אפילו להעתיק את מקום המושבה של הנשמה שלי לתרבות אחרת מהיהדות, תמורת גדיעת קשר קארמטי איתה השאלה שאני שואל היא פשוטה איך עושים את זה, זכות הבחירה היא שלי אם את יודעת אני אשמח לשמוע , אם לא אני אשמח לשמוע על מישהו שיודע. תודה!

מי אגם

New member
כל מה שקורה לך בחיים האלה

הנשמה שלך בחרה. כל עניין הבגידה הוא משהו שהנשמה שלך בחרה יקרה כדי שאתה תלמד מזה שיעור. כנראה שלא למדת את השיעור, ולכן אתה מבקש לגדוע את הקשר הקרמתי. מעבר לזה, אין לי תשובה בשבילך. זאת בחירה שלך מה אתה עושה עם הסיטואציות שאתה נקלע אליהן בחיים - אם אתה מוכן להתמודד איתן או שאתה מעדיף לברוח מהן. בהצלחה.

L e s t a t

New member
מה אם אנחנו לא בוחרים?

מה אם אנחנו רק בוחרים את התגובות שלנו למה שקורה בחיים שלנו?

מי אגם

New member
אני מאמינה שאנחנו בוחרים גם וגם

לפני הלידה הנשמה בוחרת את השיעורים שצריך ללמוד. אח"כ, אתה - ולא הנשמה, בוחר איך להגיב ומה לעשות עם מה שקורה בחיים שלך. כה שיכול להיות שלא תלמד את כל השיעורים שהיית אמור ללמוד.

Tatu4Taty

New member
אוקיי

ואז איפה אתה עושה את השינוי? אם ידוע מה הולך לקרות לך בחיים ואתה אומר שאתה יכול להשפיע על התגובות שלך אז אתה מניח שהתגובות שלך לא ישפיעו על החיים שלך. אם הן ישפיעו הן גם ישפיעו על התוצאה שתבוא מהתגובה ואז זה כבר מצב מסויים בחיים. איך יצרת או השפעת על המצב הזה אם כבר היה ידוע שזה מצב שיקרה? יש לך כאן פרדוקס כלשהו.

a n g e l i c

New member
אבל זה לא הולך ככה

כל העניין הוא, שלפני הלידה הנשמה שלך בוחרת את מסלול חייך על מנת ללמוד שיעורים מסויימים שלא נלמדו בחיים קודמים. ברגע הלידה, בו הנשמה נכנסת לגוף, היא שוכחת את המסלול שבחרה, ולכן ההחלטות שאותו אדם עושה הם נקיות לחלוטין ובאות ממנו (מאותה נשמה שבחרה ושכחה). הרבה פעמים אנו עושים בחירות "מוטעות" ולא לומדים את השיעור. לעיתים בחירה כזו או אחרת יכולה להביא לשינוי מסלול החיים, ולמידת אותם שיעורים בדרכים אחרות. הנשמה יודעת מראש את כל האפרויות אבל שוכחת אותן במהלך החיים. אמרתי מוטעות בגרשיים כיוון שבעצם כל בחירה היא בחירה של אותו רגע, בו אתה עושה מה שאתה מרגיש לנכון, אפילו אם בטווח הארוך אתה מסתכל אחורה ואומר שזו הייתה טעות. כל בחירה היא בחירה לגיטימית שיש לה השלכות אחרות שבאות ללמד אותך את אותם שיעורים. מקווה שהרוב ברור עכשיו...

אבל מי אומר שזה ככה?

כל מה שקורה אחרי המוות או לפני החיים, הוא בגדר אמונה - ואמונה בלבד. לא רק אחת, אלא הרבה אמונות שכאלה. אז מי בעצם אומר מתי הנשמה בוחרת, אם הנשמה בוחרת, והאם בכלל יש נשמה? כל התיאור שכרגע נתת הוא "נכון בתנאי".

a n g e l i c

New member
צודק, מקבלת.

הטעות שלי הייתה בזה שלא ציינתי שזו דעתי בלבד... אז... סליחה.

מי אגם

New member
נכון, אבל זה מה שאני מאמינה.

מי אומר שבכלל יש אל ואלה, מי אומר שיש אלוהים אחד או אין, מי אומר שלאדמה יש נשמה? אנחנו אומרים, כל אחד מאמין במה שהוא מאמין, וזה מהות הפורום.........

Tatu4Taty

New member
אז מה שאת אומרת

זה שבין כה וכה אתה תלמד את השיעורים? בין אם בדרך שהייתה אמורה להיות ובין אם מדרך שנבעה מבחירה "לא נכונה"? אני חושב שהבנתי את דרך המחשבה שלך אבל אני פשוט לא מסכים איתה. אני חושב שיש "חורים" בתיאוריה, בעיקר במקרים קיצוניים. לדוגמא: אם לאדם כפי שאמרת יש את האפשרות לבחור "על נקי" בלי לדעת והוא נולד עשיר עם ה"בחירה" של הנשמה שלו ללמוד כיצד זה לאבד הכל. אותו אדם בוחר את התגובה "הלא נכונה" לדבר מסוים ובכך מתחמק באותו לקח. לפי דברייך, אמורה להיווצר סיטואציה נוספת שבה הוא יוכל ללמוד את הלקח בדרך אחרת - כלומר: לאבד את כספו בדרך מסוימת. אך אם לאדם יש את האפשרות לבחור כל פעם מחדש, מה מונע ממנו לבחור בכל פעם ופעם את הבחירה ה"לא נכונה" ולהתחמק לחלוטין מהלמידה של לקח זה?

למעלה