שאלות שאלות

CrazySheep111

New member
שאלות שאלות../images/Emo13.gif

יש לי כמה שאלות. לא למדתי ברייקדאנס בגלל שזה פשוט לא אפשרי אם איפה שגרתי אבל לא משנה-זה כבר לא רלוונטי. השאלה שלי היא אם ישנה הגבלת גיל ללמוד ברייקדאנס, מאיזה גיל רצוי להתחיל, ומאיזה גיל עדיין אפשר ועדיין מתאים?

DaR 6

New member
לדעתי, הגיל המקסימלי זה גג 21...

אם כבר, כי צריך קצת כושר, צריך גמישות וצריך כוח, בתחלס אפשר להתחיל מגיל 7 אם רוצים...

OldSkooler

New member
אין מגבלות

אני מכיר אנשים שהתחילו בגיל 23 ו24 והיום (אחרי שנתיים שלוש) הם כבר נותנים בראש! גם כושר, גם כח פיזי וגם גמישות אפשר לפתח. לדעתי ככל שיותר קטנים יותר קל לפתח גמישות, אז אולי בגדול למי שבסביבות ה14-15 אולי יהיה קצת יותר קל ממישהו בן 28.. אבל בסופו של דבר, זה שיתאמן זה זה שיהיה גמיש ובעל הטכניקה ולא מי שבן (או בת) 15 ומתאמנים מעט... אם רוצים אפשר לעשות הכל !!! הכל נבנה ומתפתח. ששום דבר לא יעצור אותך.. אם את בעניין תגידי איפה את גרה ואולי יש שם גם איזה סטודיו או משהו..

CrazySheep111

New member
איפה שאני גרה ממש אין סטודיו../images/Emo6.gif

אני גרה במושב שלא קרוב לנפש חיה. וברצינות-גם בסביבה אין ממש סטודיו (קרית גת). לשאלת "הבת כמה"-אני בת 18 וכמה חודשים, אבל ידוע לי מראש שכרגע אני לא אוכל ללמוד כי אני בשלבי סיום של הליומדים שלי ואין לי ממש זמן פנוי לזה הכל לחץ-גם אם אני מאוד רוצה. אח"כ אני מייד מתגייסת ורק אם אני אתקבל לעתודה אז ישאר לי זמן פנוי עד לתחילת הלימודים האקדמיים. אם זה לא יהיה המצב אני אוכל רק אח"כ...ולכן אני באמת רוצה לדעת אם זה בכלל יהיה לי עדיין רלוונטי, כי כמו שאמרתי זה נושא שדיי מרתק אותי. אם נגיד אמצא מישהו שיודע בריקדאנס, ללמד אותי לחוד, בנפרד בלי מסגרת מסויימת-זה יכול לעבוד? (ככה תהיה לי אפשרות ללמוד מוקדם ובלי לחץ)

OldSkooler

New member
אם תרצי - אין זו אגדה

את תצטרכי לנסוע קצת לפה ולשם אבל אם תחפשי את תמצאי. במה את בעיקר מתעניינת ? בי בויינג, פופינג, לוקינג או אולי בכלל יותר היפ הופ ?? (הסברים על הבדלי הסגנונות בתחילת הפורום.. פרק א'). אם יהיה לך זמן להשקיע את תסתדרי.. אני בהתחלה נסעתי כל כיוון שעה ורבע בשביל אימון של שעה וחצי (יענו סיפור של 4 שעות בזמן שעוד עבדתי מלאאאא) אז אם רוצים מוצאים. השאלה אם יש לך זמן להשקיע בזה... ואם את מספיק רוצה. בכל מקרה, צריכים להשקיע לא מעט... במיוחד בהתחלה.. (אבל גם אח"כ!) אז אין ספק שזה דורש קצת זמן...

CrazySheep111

New member
תודה

אני חוזרת על השאלה- יש מצב שמישהו שיודע ברייקדאנס יוכל לעשות לי שיעורים פרטיים וזה יילך? או שעדיף חוג,מסגרת,קבוצה...

CrazySheep111

New member
אגב

אפילו מישהו מפה מהפורום שחושב שהוא יכול ללמד-ולא רק לרקוד

OldSkooler

New member
אהה....

לדעתי בהתחלה כן חשוב שזה יהיה איזשהו משהו/מישהו/סטודיו/"מורה פרטי" שיוכל לעבור איתך על הדברים הבסיסיים. אני חצי שנה ראשונה הייתה בסטודיו... זה היה פעם בשבוע וההתקדמות הייתה דיי איטית.. תכלס לא אוהב את המסגרת הזאת אבל היא נתנה לי קצת בסיס.. זה משהו שלדעתי הייתי יכול לעשות בחודשיים במקום בחצי שנה.. בכל מקרה, זה חשוב שכן בהתחלה מישהו ידריף אותך על הדברים הבסיסיים. או שאולי תמצאי את זה אצל אנשים שרוקדים קצת זמן שיוכלו לעזור לך. אחרי שאת יודעת כבר ומתחילה להתאמן, את יכולה למצוא איזה קבוצה ולהתאמן אימון עצמי כזה (כמו שאני עכשיו עושה). כאילו את מוצאת אנשים סבבה להתאמן איתם ואז מתאמנת על מה שאת רוצה ומתחילה לחרוש moves ולראות איך מפעם לפעם את משתפרת... וגם אפשר לעשות באטלים אחד עם השני ו Jams כאלה וזה כיף... אני לא מכיר אישית מישהו שאני יודע שהוא מלמד ככה לבד אבל אימונים בגת רימון יש ב: http://lau-crew.com/phpBBHeb/viewtopic.php?t=20 תעשי לכתובת העתק הדבק. צרי קשר עם הבחורה שם לעוד פרטים..

למעלה