שאלות.... שאלות

ראות1

New member
שאלות.... שאלות

רציתי לדעת היכן אפשר לבצע בדיקות לילד לגביי ויטמינים היכן ניתן להשיג קמח חומוס אורגני או לחילופין איך מכינים לגביי קוקוס ותבליניםאיפה ניתן להשיג אורגני תודה

omer100b

New member
תשובה

אין קמח חומוס אורגני. יש קמח חומוס רגיל של "ליב". מה שאני עושה - קונה גרגירי חומוס אורגני של ליב וכותשת במכתש. תבלינים וצמחי תבלין אורגניים ניתן להשיג בעדן מרקט בנתניה או באור יהודה - קופסא קטנה - 12 ש"ח

razgalili

New member
בדיקות לויטמינים

יש כמה בדיקות סטנדרטיות שניתן לעשות בקופת חולים ואפשר לבקש מרופא הקופה. כדאי לנסות להוציא ממנו גם חומצות אורגניות בשתן ופרופיל חומצות אמינו בדם. הבדיקות של קופת חולים אינן מקיפות מספיק כדי שאפשר יהיה לעשות איתן הרבה, אבל לפעמים הן יכולות להצביע על בעיה בולטת שאפשר לטפל בה. בשביל לקבל תמונה אמיתית על מצב הילד צריך לבצע בדיקות באחת מהמעבדות שמתמחות בזה בארצות הברית כמו GREAT SMOKIES או GREAT PLAINS. הבדיקות יכולות לעלות בקלות יותר מאלף דולר ולא יהיה לכם הרבה מה לעשות איתם אלא אם תעבדו עם רופא או מטפל שיודע איך לקרוא אותן ומה לעשות איתן.

ראות1

New member
גרייט פליינס אינה מעבדה אמינה

אכן עשיתי בדיקות בגרייט פלינס חומצות אורגניות ואמינו חלק מהתשובות היו לא תקינות חזרתי על בדיקות אלה בהדסה קיבלתי כמותי והכל תקין דוגמה לבדיקה שעשינו בגרייט פלנטס חומצה אוקסלית יצאה חריגה פי 3 מהנורמל לכיוון הגבוה חזרנו על בדיקה של החומצה האוקסלית בארץ הבדיקה נעשתה בסורוקה והבדיקה יצאה תקינה .(תשובה כמותית). איך אפשר להמליץ על גרייט פלנס כאשר המעבדה אינה אמינה כלל וכלל (מדובר על חיי ילדינו ) ובכלל אני מאמינה שיש כאן עוד אנשים שחזרו על הבדיקות בארץ והנתונים יצאו שונים למה אף אחד לא מדבר על זה? אני חוזרת גרייט פנלינס אינה מעבדה אמינה כלל וכלל.

למעלה