פיטפוט שמיטפוט
New member
שאלות, שאלות...
לפני כמה זמן הייתי בתבליני הכפר וביקשתי בצק סוכר, לקחתי קילו, ולא היה רשום על זה לא ג'קסון ולא RMF, שום דבר, לא רכיבים ולא נאדה, רק מדבקה קטנה של תבליני הכפר. ניסיתי להכין מזה ורד בתור התנסות ראשונית עם הבצק אבל זה לא החזיק מעמד, זה קרס ונראה נוזלי. ובכלל, הבצק נורא דביק ונוזלי, וקשה לעבוד איתו, בכלל לא כמו פלסטלינה, כפי שתיארו אותו, ונורא קשה לצבוע אותו עם צבעי המאכל, צבעי מאכל של וילטון, אגב. לפי מה שקראתי כבר פעמים רבות בפורום אמנות בעוגות צריך לעבד את הבצק זמן קצר, כדי שלא יתקשה, אבל אחרי שמעבדים את הבצק הזה, הוא נוזלי וצריך לשים המוווון קורנפלור, שבסופו של דבר גורם לו להתייבש, ובסוף הוא גם לא נצבע בצורה אחידה. ושאלה בקשר לקרם חמאה, הכנתי ונתקלתי בבעיות קשות, הקרם התעקש לא לצאת מהצנטר ברוב חוצפתו! פשוט לא זז, אז הוצאתי ודיללתי! אבל לא! הוא נשאר כמו חול רטוב ואיכי... למה?
לפני כמה זמן הייתי בתבליני הכפר וביקשתי בצק סוכר, לקחתי קילו, ולא היה רשום על זה לא ג'קסון ולא RMF, שום דבר, לא רכיבים ולא נאדה, רק מדבקה קטנה של תבליני הכפר. ניסיתי להכין מזה ורד בתור התנסות ראשונית עם הבצק אבל זה לא החזיק מעמד, זה קרס ונראה נוזלי. ובכלל, הבצק נורא דביק ונוזלי, וקשה לעבוד איתו, בכלל לא כמו פלסטלינה, כפי שתיארו אותו, ונורא קשה לצבוע אותו עם צבעי המאכל, צבעי מאכל של וילטון, אגב. לפי מה שקראתי כבר פעמים רבות בפורום אמנות בעוגות צריך לעבד את הבצק זמן קצר, כדי שלא יתקשה, אבל אחרי שמעבדים את הבצק הזה, הוא נוזלי וצריך לשים המוווון קורנפלור, שבסופו של דבר גורם לו להתייבש, ובסוף הוא גם לא נצבע בצורה אחידה. ושאלה בקשר לקרם חמאה, הכנתי ונתקלתי בבעיות קשות, הקרם התעקש לא לצאת מהצנטר ברוב חוצפתו! פשוט לא זז, אז הוצאתי ודיללתי! אבל לא! הוא נשאר כמו חול רטוב ואיכי... למה?
![](https://timg.co.il/f/Emo7.gif)