שאלות (שאלתי גם בפורום הורים לתנוקו

ronnn98

New member
שאלות (שאלתי גם בפורום הורים לתנוקו

1. מכשיר העיקור שלנו (של b free) למיקרוגל מלא אבנית בגלל המים..מי ראשלצ...איך מנקים את האבנית והאם אין זה הורס את הפלסטיק שמיוחד למקרוגל.. 2. החל מאיזה גיל יש לתנוקות חרדת נטישה? (כדי שאדע לתכנן את טיולינו...(-: 3. לקטנטון שלנו יש מובייל של טייני או משהו כזה שקנינו בשילב..אוכל בטריות חבלז..האם גם אצלכם? או שמא משהו לא בסדר עם המכשיר??

shno

New member
תשובות:

1. את האבנית אפשר להוריד עם ספוג וסבון (רוב האבנית יורדת), ואם לא עוזר - קיבלתי פעם טיפ שאומר לשים מים עם חומץ ולהכניס למיקרו ל- 5 דקות (בלי בקבוקים כמובן) ואז לשטוף והאבנית הולכת. אני לא אחראי על התוצאות של הטיפ הזה.... 2. אין לי מושג. הקטנה שלנו בת כמעט חצי שנה, והיא נשארת הרבה לבד עם הסבים, גם במהלך היום כשאנחנו עובדים, וגם מדי פעם בלילה כשאנחנו יוצאים - ועד כה לא הראתה שום סימני מצוקה... 3. אכן, המובייל בולע בטריות, לכן קנינו בטריות נטענות איכותיות.

ronnn98

New member
תודה!! עוד שאלה אם אפשר:

האם בגיל חודשיים הם מבינים לדעתכם אם ההורים רבים או משהו מידי פעם ברמה שזה עלול לגרום להם לנזק רגשי? (אני ואשתי רבים לא מעט לאחרונה על כל שטות..כנראה השפעת מחסור שעות שינה..)או שמא ההתפתחות הרגשית היא בגיל יותר מאוחר ועד כה לא גרמנו לאיזשהוא נזק רגשי..?

חנול

New member
נזק לא נראה לי שנגרם, אבל

הם מרגישים כל דבר. אני זוכרת שבעלי פעם צעק על איזה עניין והקטנה נבהלה נורא והתחילה לבכות. אני גם חושבת שכשאנחנו לחוצים הם מרגישים. כל פעם שהייתי לחוצה נורא להרדים אותה כדי להכנס לישון, היא משום מה לא נרדמה..אני מפרשת את זה שהיא מרגישה את הלחץ וזה משפיע עליה. הכי קל זה לא לריב בכלל...

מחשבות

New member
מעולם לא עיקרתי בקבוקים ועד

עכשיו לא יודע למה בכלל צריך. מדי פעם מעמידים את כל הבקבוקים שאינם בשימוש באותו רגע בכיור עם מים ומעט אקונומיקה ואחרי שעה שוטפים וזה כמו חדש.

מחשבות

New member
לא, מספיק אקונומיקה. אותו כלור תמים

שלמדנו בתיכון שהוא מחטא יעיל ונדיף. פשוט, זול, בסיסי.

למעלה