שאלות שאני מתלבטת לגביהן

איימי151

New member
שאלות שאני מתלבטת לגביהן

היי,
אני זוכרת כמה שאלות שלא הייתי סגורה לגביהן..
מי שזוכר אני ממש אשמח אם יכתוב מה הוא סימן..
1. משהו עם שיטת התעתיק.. בתשובות היו חייזרים, מולקולות, דרקונים ולטאות וחשמל..
2. השאלה הארורה האחרונה בהגיון באחד הפרקים.. משהו עם שירים שחלק מהשורות זה ענפים, חרוזים, שורות, נקודות.. בתשובות זה היה אוסף של מלא אותיות וקווים נטויים..
3. נתונים 3 תנאים: גדר אבן, גדר עץ, בתים בקומות 1, 2 ,3 .. השאלה הייתה על איזה מהשאלות בתשובות אפשר לענות מקריאת כל אחד מהנתונים לבד..

אתם זוכרים עוד שאלות מעניינות/ מעצבנות בפרק המילולי?

מה שאני סימנתי

1. חשמל - ממש לא הייתי בטוח
2. סימנתי את 4 - כמעט בטוח שזה נכון
3. סימנתי את 4 - לדעתי בטוח נכון

איימי151

New member
מצחיק ועצוב :(

איך בכלל אפשר להגיד בטוח על השאלה עם השיר והאותיות.. מה לעזאזל הלך שם? :(((((

סתם היא

New member
אכן

אני מעריכה שהיו כמה יחידי סגולה שניחנו ביכולת להבין :) לפעמים 3 תשובות נפסלות על איזה כלל פשוט, וכולם סתם חוטפים כאב בטן כשהם נתקלים בה כי היא נראית מאיימת.
&nbsp
אולי תשתפי אותנו מה את סימנת? לעזור להכריע :)

איימי151

New member
כאב בטן וסחרחורת-זה מה שהרגשתי בשאלה הזאת....

בשאלה עם האותיות סימנתי 2 .. חצי הבנה חצי אינטואיציה... במבט לאחור לא יודעת באמת להסביר למה..
והשאלה האחרת סימנתי דרקונים ולטאות.. משלילה וודאית של האחרות.. את זוכרת למה בחרת בחייזרים?
ובשאלה עם הגדר סימנתי 2 שזה כנראה טעות וודאית לפי התשובות פה..

סתם היא

New member
תשובה

אל תמהרי לקבוע שזו טעות ודאית, במילולי כל אחד עושה משהו אחר לגמרי ואל תשכחי שהממוצע עומד על כ530 :)
&nbsp
ולמען האמת לא קראתי את שאר התשובות. ראשית כל אני אוהבת חייזרים. מעבר לכך, חיפשתי בבלאנק הראשון משהו שלא באמת קיים, וראיתי רק חייזרים. לא ראיתי דרקונים. אני מניחה שמיהרתי מדי. כשאני חושבת על זה עכשיו דרקונים לטאות זו כנראה התשובה הנכונה.

איימי151

New member
תשובה.

כן, הפרק המילולי הוא באמת פרק שקשה למצוא בו וודאות ברמה גבוהה. אך בגלל שמדובר בפסיכומטרי שהוא מעל השישי שלי במספר, ואני זקוקה לציון גבוה- כל טעות היא קריטית. וזה היה המועד האחרון מבחינתי לשנה האקדמית הבאה..... אז באמת נואשות מחפשת קצת וודאות.
אבל כנראה שאין מנוס מפשוט לשמור על אופטימיות :)

סתם היא

New member
מבינה אותך.

אני מניחה שבשביל רובנו זה הפסיכומטרי האחרון לשנה האקדמית הקרובה. כמה גבוה זה גבוה? ואם אפשר - על כמה בערך עמדת במילולים הקודמים?
&nbsp
&nbsp

איימי151

New member
תשובה

אני נעה בין 2-4 טעויות לפרק מילולי, וצריכה מעל 740.. אז אני ממש בסרט מכל טעות :/

למעלה