שאלות שאני שואל את עצמי ומעלה בפניכ

שאלות שאני שואל את עצמי ומעלה בפניכ

אם באמת החייזרים מגיעים אלינו בחלליות אז: א-מאיפה כל כך הרבה דלק ואיפה הם מאכסנים אותו.החלליות שלהם לפי תמונות הן לא יכולות להכיל מספיק דלק כדי להגיע לכדה"א...רק המיכל דלק(של מעבורת חלל לדוגמא)יותר גדולה פי 2 מהחללית שלהם.. ב-איך הם נכנסים לאטמוספירה...יש להם חומרי בידוד...?הרי ידוע שהכניסה והיציאה מהאטמוספירה זה החלק הכי קשה ,ממש לוהט שם ובגלל בעיה בחומרי בידוד קולומביה התרסקה...אז מאיפה להם המידע או החומרי בידוד שלא נראה לי שיש להם לפי המבנה החיצוני של החלליות שלהם,ועוד משהו איפה הם אוגרים את המזון שלהם בחללית הקטנה הזאת ולמה הם מבזבזים הרבה זמן מחייהם בחיפוש/חקר ,לא חבל? חוץ מזה שאין פה מציאות,סתם עולם זבל חח ג-תמיד רואים אותם מעופפים מעלינו אבל אף פעם לא היתה עדות של חייזר מתהלך,למה?! ד-אם אתתם כבר באים לכאן והכל טוב ויפה אז בואו לבקר,למה לברוח? על זה נראה לי שיש תשובה וזה בעצם "איסוף מודיעני"שלהם עלינו ה-חייזר=שונה בצבע עורו עיניו השפה שהם מדברים בה וההתנהגות(תרבות)למה לחפש רחוק אם יש לנו כאלה כאן בכדה"א למשל כדוגמא הסינים מלוכסנים נמוכים שיער חלק(לא ראיתי סיני מתולתל או עם אפרו)אמונה שונה ושפה שונה מנגד ה"כושים"-שחורים עינים עגולות שונים בגובהם תרבות ממש שונה תסכימו איתי ושפה שונה...וגם יש להם משהו בין הרגלים שאין לאף אחד מכם בגודל שלהם... למה אתם מחפשים רחוק?יש חייזרים בקרבנו ו-הרבה דיווחים של חטיפות חייזרים דומות בפירוט שלהם(לקיחת רקמות)מהעור ,למה לא מתייחסים לזה ביתר רצינות. ועוד הרבה שאלותתתת אם יש לכם תשובות או השערות תענו בבקשה

ראשגדול

New member
תשובות .

א , אנחנו לא יודעים איזו טכנולוגיה יש להם ובאיזה דלקים הם משתמשים . יכול להיות שהדלק שלהם כל כך מרוכז שלא צריך הרבה ממנו .. מי יודע .. אולי על ידי הטיסה הם גם מייצרים כח .. הכל אפשרי ב, כנראה שיש להם חומר בידוד .. מאיפה להם המידע ? כמו שאמרתי .. אם הם מגיעים עד אלינו אז סביר להניח שיש להם את הידע הנחוץ , אוכל ?? אולי הם בכלל לא אוכלים ? אולי הם אוכלים ביס וזה מספיק להם לחודש ? למה הם מבזבזים זמן ? אף אחד לא יודע .. חלק אומרים שהם משתמשים בנו כדי להמשיך את הגזע שלהם (נראה לי דבילי ) ויש כאלה שאומרים שהם שומרים עלינו (נראה לי דבילי עוד יותר) אף אחד לא יודע .. אבל זו עובדה ג, היו עדויות של חייזרים מהלכים ד,אממממ לא יודע .. אולי לא רוצים להבהיל אותנו .. אני מבטיח לשאול אותם פעם הבאה .. ה,מחפשים רחוק כמ זה מעניין .. זה דבר שמפעיל את הדימיון ויצר החקרנות הרבה יותר מאשר לחשוב למה לסיני יש עיניים מלוכסנות (וד.א יש לי תשובה גם לזה .. ) תמיד יש את הסקפטים שמוצאים סיבה מטומטמת לכל לקיחת רקמות או איזה שתל מסויים .. שוחרי העב"מים מתייחסים לזה מאוד ברצינות . :)

gozlan8

New member
אפי החייל

התיאוריה שלך מאוד אנושית, מאוד ארצית. אולי כדאי לקחת בחשבון שבמקום אחר חוצנים פיתחו בסיס מידע שונה לחלוטין מהתאוריות האלה.......שמאגרי האנרגיה ומטרותיהם שונים לחלוטין ממה שאתה מדמיין.

בהחלט יכול להיות שהם שונים 180 מעלו

מעלות מאיתנו....אבל מטריף אותי הקטע שהם מגיעים אלינו בקלות ואנחנו למאדים אפילו לא הגענו...כנראה שאנחנו אפסים

a e q u i t a s

New member
אין תשובות לשאלות וכל אחד שיענה

מי שיתן לך תשובה מדויקת לגבי הדלק שלהם או כל דבר אחר אשר כביכול מניע את החלליות שלהם, אז הוא כנראה מקשקש שטויות, לא ברור איך ולא ידוע לפחות לאזרחי העולם על טכנולוגיות חוצניות. בעניין חומרי בידוד, התשובה היא זהה לחלוטין, אין אנו מכירים את טכנולוגיות החוצניות, אם בכלל קיימת ולכן התשובה תהיה הכי נכונה תהיה - לא מוכר לנו כזה מידע, כנ"ל לגבי מאגרי מזון אולי הם לא צורכים כלל מזון אולי כן ... בעניין הסינים מתולתל? אתה טוען שהם מין סוג של חייזרים
אמממממ, לא הבנתי

אני לא טוען שהסינים חייזרים

אבל ההגדרה של חייזר זה שפה שונה מראה שונה תרבות שונה וקיצר הכל שונה...חוץ מהמבנה גוף שהוא דומה לנו חוץ מהעיינים הם שונים בה-כ-ל....כנ"ל השחורים....אם לא היו כאן שחורים והיו מציבים לפניךחייזר או בן אדם שחור היית אומר שהחייזר יותר דומה בצבא עורו.......אבל לך תדע ,אם יש שחורים ולבנים אולי גם יש לבנים ....... עכשיו,אם באמת יש להם דלק כל כך מיוחד והם מגיעים עד אלינו בלי בעיה אז כנראה שהם סופר מפותחים,אנחנו בעצם ה-"אפריקה" של היקום כלומר הכי פחות מפותחים... עוד משהו זה שאם עד עכשיו לא קרה מצב של תקיפת חייזרים/פלישה לכדה"א אז גם לא תהיה...אם יש חייזרים ביקום הם עושים רושם טוב ולא תוקפנים.... נגידדדדדדדדדדדדד וכל הסיפורים על חטיפת אנשים ע"י חייזרים ולקיחת רקמותיהם נכונה ואחר כך הם מחזירים את הבן אדם לכדה"א אז זה מראה שיש להם שכל הבנה וטוב לב בכך שהם מחזירים את אותו אחד כי אם הם היו רוצים הם גם היו יכולים להשאיר את הבן אדם אצלם ולעשות עליו כמה מחקרים וניסויים שבא להם .זה רק מראה שהם לא מחפשים רע בכל זה..... הסיפור של להמשיך את הדור שלהם נראה לי יותר הגיוני...אולי לפני אלפי שנים הם חטפו צעירות והכניסו אותם להריון ובכך נצרו שחורים סינים לבנים ועוד...(זה סתם התלוצצות)אבל כל עוד לא הוכח כלום אפשר לדמיין דברים לא? תמשיכו להגיב ברצינות ובציניות אין לי בעיה עם זה אחרי הכל אם אין חייזרים כולנו משוגעים ואם יש אז כולנו גדולים אחד אחד

GUR gg

New member
אני חושב שהם נמצאים

בתחתית האוקיינוס תחשבו על זה 70 אחוז מעולם מים לא.? או משו כזה וזה המון ותחשבו מה לעזעזל יכול להיות שם

לפי מה...

שהבנתי.. מאמינים שהם נמצאים במקומות מבודדים שאין בהם קרבת אדם. אם יש להם טכנולוגיה להגיע לכדור הארץ אני מאמין שיש להם גם טכנולוגיה לשהות עמוק מתחת למים ולהיכנס למקומות שבני אדם אפילו לא חשבו שיוכלו, אפילו ליצור להם תנאי מחייה נוחים להם... אין גבול לך תידע! בכל מקרה אלו השערות

למעלה