שאלות שהיו אמורות להיות בפורום תמיכה טכנית

קוביית הקישורים בבלוגים

שלום אני לא יודע אם זה דווח... אבל עושה רושם שבגיבוי של בסיס הנתונים (או באיזושהי פעולה שעשיתם איתו) חלה תקלה. כל השדה של הלינקים בקוביית הקישורים שלי צומצם למספר תוים מאד קטן... ופשוט חתך את רוב הכתובות. למשל אם שמתי קישור לפורום מסוים בתפוז אז רק התוים הראשונים של הכתובת נשמרו והשאר פשוט נחתך. לקח לי חצי שעה לסדר הכל
מישהו דיווח על זה? חבר'ה, תזהרו שם... זה סתם יוצר עבודה מיותרת לבלוגרים.

sarina6

New member
אך אני שולכת לכל החברים שלי מה שכתבתי

בבלוגיה שלי תודה

טל לוין

New member
עדכונים

חברייך יכולים להירשם בעזרת כתובת אי-מייל לבלוג שלך ובכל פעם שתפרסמי רשומה הם יקבלו אותה. פרט לכך - את יכולה לשלוח להם קישור של הרשומה - המופיע בחלון הכתובת למעלה. טל

טל לוין

New member
בהחלט

הנושא מוכר - ונכון לעכשיו פרט ללומר לך לתקן זאת ידנית - כפי שעשית - קשה לי לתת עצה. אנחנו בודקים איך אפשר לפתור זאת קולקטיבית.. טל

שאלה קשורה - לגבי גיבוי

אם עושים גיבוי באמצעות התוכנה, אפשר לשחזר אח"כ את כל פרטי הבלוג (כל קוביות התוכן והעיצוב המקורי)?

suki da yo

New member
שאלות שהיו אמורות להיות בפורום תמיכה טכנית

אבל אמור זה שם של דג

suki da yo

New member
שאלות כאלה להפנות לפורום תמיכה טכנית בבלוגיה

קישור מצד שמאל

זה לא "אמור היה להיות בפורום תמיכה

טכנית". כי שם זה לשאלות בסיסיות לגבי תפעול. ברגע שיש באג במערכת, באופן אוטומטי "הבחורה עם המלאך והגולגולת" מפנה לכאן

suki da yo

New member
כמה דברים

זה כן, בהחלט, אמור להיות מופנה לפורום תמיכה טכנית. ה"בחורה עם המלאך הוגולגולת" כבר אינה מנהלת בפורום תמיכה טכנית, ובודאי שלא הפנתה עם שאלות טכניות, משום סוג ואופן, לפורום הזה שאינו עוסק בתמיכה טכנית אלא בתוכן בבלוגיה, בהצעות יעול ובדיונים אחרים.

עם עובדות אי אפשר להתווכח

אם היו לי שאלות לגבי תפעול - עזרו שם. אם התברר שזה באג במערכת - הפנו אותי לכאן. ממש משרד ממשלתי
את מוזמנת להתחיל לחפש שם את מש ששאלתי בשנה האחרונה, בהצלחה.

למעלה