שאלות שזקוקות לתשובות

coolk12

New member
לגבי הבגרות בגיאוגרפיה.. מאובנים ודינוזאורים.

בחרתי את הנושא הזה כדי ללמוד אותו לבגרות.. ולא מצאתי שום שאלות בנושאים האלה... האם אפשר בבקשה שלאות לדוגמא לבגרות בנושאים האלה? תודה מראש :)

חזי147

New member
ארץ ישראל - חבלי

מתוך הפרק של ארץ ישראל יש נושא העוסק בחבלי... איזה נושא מדובר? אמרו לי להתמקד בו אבל אני לא יודע מה הנושא הזה...

miss peach

New member
היי

מישהו יכול לתת לי סיכום לבגרות על מטרופולין, אגד ערים ופרוורים ? לא מצאתי באתר של המורים לגיאוגרפיה .. ועוד משהו, אם אני לומדת רק מהאתר הזה - זה בסדר ? תודה ענקית לעונים !

nwperson

New member
מעוניינת לדעת,

האטלס הזה, מספיק טוב לשימוש בבחינת הבגרות?

miss peach

New member
ועוד משהו,

בעולם השלישי, בסעיפים של דמוגרפיה וגיאוגרפיה של תעשייה באתר של המורים לגיאוגרפיה אני צריכה להוציא את הסיכום שנקרא "תיעוש" ואת כל הסיכומים שתחת הנושא אוכלוסייה ? כמובן שכולם בתוך העולם השלישי .. תודה רבה לעונים .

לצערי לא

צריך את המהדורה הנקראת " אוניברסיטאי". אם תעברי דף אחורה, יש בשרשור הארוך שאלה דומה עם תשובה כמו כן, יש קישור לאתר משרד החינוך בו מפורטים כל האטלסים וחומרי העזר המותרים לשימוש. בהצלחה

miss peach

New member
מישהו?

בבקשה זה קצת דחוף מצטערת על ההצקה תודה רבה וסליחה.

מיס...

הייתי קצת חוששת להסתמך רק על המוחר משם... בכל מקרה, דפדפי לדף הקודם, יש שם שירשור ארוך ובסופו קישור לאתר של משרד החינוך עם כל ההנחיות לבגרות הקרובה. עברי על הנושאים ותראי אם יש לך מספיק חומר למבחן. מעבר לזה, יש שם גם את מבנה המבחן ועוד מידע שיעזור לך. בהצלחה
לגבי יתר השאלות, אשתדל לענות מאוחר יותר.

miss peach

New member
אוקיי אני אחפש בעוד אתרים רק עוד דבר אחד

בעולם השלישי, בסעיפים של דמוגרפיה וגיאוגרפיה של תעשייה באתר של המורים לגיאוגרפיה אני צריכה להוציא את הסיכום שנקרא "תיעוש" ואת כל הסיכומים שתחת הנושא אוכלוסייה ? כמובן שכולם בתוך העולם השלישי .. והיכן אני יכולה למצוא סיכום שמתאים לבגרות על מטרופלין, אגד ערים, ופרוורים ? מצאתי כמה בגוגל אך הם לא נראים לי.

מוריה4

New member
אהה, זה המקום הראשון שאני נכנסת אליו כשאני

מתחברת לאינטרנט...(-: אבל אין שם משהו מפורט, יש שם איזה סיכום על גיאומורפולוגיה מתוך הנחיות לאנסין, משהו מעיין "כיוון לתשובות"..

שאלות שזקוקות לתשובות

מי שיכול לעזור במתן מענה לשאלות יבורך !
כמו כן, ניתן לשרשר שאלות חדשות וכל דבר אחר הקשור לבגרות.

תשובה למיס...

כרגע לא יכולה להתעמק בחיפוש בשבילך, אשתדל לעשות זאת יותר מאוחר ואני מקווה שעוד גולשים יבואו לעזרתך.

למעלה