שאלות שכאלה (וגם כאלה)

מכתב לסולגאר. ../images/Emo118.gif

לא, אין פה את המכתב לסולגאר, והאשם העיקרי הוא אמנון, שניסח את הדברים כלכך טוב בפינת המכתבים הראשונה, ובכך הכריע את מאווי המקוריות שלי- אני מתכוונת להשתמש בנוסח שפירסם (ניסיתי לשנות וכל ניסיונותיי עלו בתוהו- זה פשוט הניסוח האולטימטיבעוני!) אך חסר לי מידע: מהם הדברים החיוביים שסולגאר עשתה בשנים האחרונות? כדאי שאדע זאת, זה הדבר היחיד שקצת חסר לי במכתב ולכן... ספרו לי! [ותכתבו גם!]
 

EaTit442

New member
דרך אגב,

שאלתי בסוגריים של איזו הודעה איך אוכלים פג´ויה, לא התחייסתם, ודווקא תהיתי ברצינות. קניתי את הפרי עם השם המשעשע ועכשיו אני לא בטוחה איך אוכלים אותו או באיזה שלב של רכות. עזרה? -יעל-
(ששמחה היום המון)
 

conatus

New member
היי נטע וכולם !

התאהבתי במשקה סויה טרי ( אבל לא בעמיד ) של משק צוריאל. מה דעתכם עליו.
 

Neta558

New member
אל אל אל

משק צוריאל! אתה באמת מרגיש בהבדל בין העמיד לטרי? לא זכיתי ליכולת שכזאת...
 

EaTit442

New member
ואני

כבר לא מרגישה שום טעם לוואי באל אל אל צוריאל שלי! הידד! -יעל-
(שוב בספירה לאחור, והפעם חגיגית)
 

aradori

New member
תשובות:

תחתכי באמצע (לרוחב) ותאכלי עם כפית את הביפנוכו. (באיזה שלב? בשלב שהכפית נכנסת לתוכו, אבל מצד שני שהוא עוד לא מיץ פג´ויה). לא - זה לא הפרי בצורת כוכב - זה הקרמבולה (ואני בכלל לא בטוח שהוא פרי).
 

תולי1

New member
שתי שאלות בבקשה:

1. מישהו מכיר מתכון לסלט פפאייה ירוקה? 2. פלפל אדום, גרגירים אדומים קטנים שנמצאים על העצים, למה אי אפשר לקנות אותם בארץ? אפשר למצוא אותו פה ושם בתוך ארבעה סוגי פלפל של טוסקנה. אבל לבד? עברתי ליד עץ כזה, קטפתי את הגרגרים האדומים האלה, טחנתי אותם במטחנת קפה ואני מטבלת בהם גבינת עיזים מלוחה. כל כך טעים. אני חושבת שזה לא רעיל כי אני עוד לא מתה. מה דעתכם?
 

ronelalala

New member
../images/Emo28.gifאיך לאכול פג´ויה

פג´ויה הוא אחד מהפירות הנחמדים והחביבים ביותר עליי בעולם כולו. לוקחים את הפרי, חוצים אותו לשתיים, ואז בעזרת כפית מרוכנים אותו ישר אל תוך הלוע, והוא נהדר... כל כך טעים..., הקליפה מאוד דקה, אבל לא כדאי לקלף אלא פשוט לאכול כך.
 
למעלה