שאלות שלא נענו ע"י גלעד בכרך...

שאלות שלא נענו ע"י גלעד בכרך...

שלום חברים! בתאריך 1 באפריל התארח בפורום זה גלעד בכרך, שענה לשאלותיכם למשך שעה אחת בלבד. כנראה שהשעה שהוקצתה לאירוח לא הספיקה, כיוון שרבים זעמו על שלא הספיק לענות לשאלותיהם. גלעד מסר את התנצלותו הכנה והבטיח שבעתיד יתארח שוב בפורום. במקביל ביקש שנעביר לו את השאלות שלא נענו והוא יענה עליהן באמצעותנו. לגבי הגולש היקר Nokia Fan- הודעותיך נהדרות, אולם אנו בטוחים כי אין כל קשר בין הכינוי שלך לבין העובדה ששאלותיך לא נענו. אספנו את השאלות שהצטברו במהלך השבוע האחרון והעברנו אותם לגלעד. במידה ויש שאלות נוספות אנא פרסמו אותן בפורום זה בלבד (לא לשלוח לנו באמצעות מערכת המסרים).
להשתמע!

geostant

New member
מאוורר נוקיה, אתה מפורסם ../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תשובות

מתי יצא ה-714 נדמה לי (הכוונה לA400)? ה-714 נמצא בשלבים אחרונים של בדיקות התאמה בחברת אורנג´. אנו מעריכים כי ייצא תוך מספר שבועות. יש עוד מכשירים של סמסונג שיצאו בתקופה היחסית קרובה באורנג´ - חוץ מ- 514,515,914,614,714? דגם 624 ייצא בקרוב לשוק. מאוחר יותר השנה ייכנסו דגמים נוספים. מפורום פאלם, אני מבקש לדעת מתי ניתן יהיה לרכוש את סמסונג SPH-I300 ציטוט מדבריך: "I300 דורש התאמות ארוכות שאינן כדאיות אם אין ביקוש מספיק מצד לקוחות. אם יהיה ביקוש- נביא גם נביא את המכשירים". ושאלותיי: 1. כמה זמן זה: "התאמות ארוכות"? 2. האם יש כבר "ביקוש מספיק" למכשיר הנ"ל? 3. "נביא גם נביא" - מתי? (ואנא אל תאמר לי: "תחילת אמצע סוף השנה", אלא אמור חודש, רצוי בלוח הגריגוריאני (יוני, יולי אוגוסט וכו´).(ביני לבין חברת סאני: עיצורים בתקשורת". ובעברית פשוטה: דו-שיח של חרשים. אנחנו לא מצליחים לתקשר בינינו כדי לקבל תשובה פשוטה לשאלה פשוטה (אגב, גם התשובה: "איננו מתכוונים לייבא את I300" היא תשובה פשוטה). 1. כשציינתי התאמות ארוכות התייחסתי לתהליך הגיור של מכשיר טלפון-סייען שאורך חודשים רבים. במכשיר האיימקס שהכנסנו לפני כשנה וחצי היה תהליך פיתוח שארך כשנה(!). הדבר תלוי באופי מערכת ההפעלה וסוג השירותים שיופעלו על המכשיר (ובכללן תקשורת נתונים, אינטרנט וכיו"ב). 2. כדי להצדיק ייבוא של מכשיר מהסוג הנ"ל, יש צורך באלפי לקוחות. מהנסיון הישראלי של מכשירי טלפון-סייען שיובאו לארץ (לפי סדר יצרן כרונולוגי: קוואלקום, נוקיה, סמסונג, אריקסון) לא נמכרו די מכשירים מהדגמים הללו. התשובה הקצרה לשאלתך, לדעתי, היא לא. 3. בשלב זה עדיין לא גובשה תוכנית לייבוא המכשיר. אם ישתנו נתוני השוק, נבדוק את הנושא שנית. האם זה נכון שאתם הולכים לשווק בסלקום את סמסונג 912? ואם כן אז מה שמו העולמי? דגם 912 יושק בסלקום תוך ימים ספורים. שם מודל היצרן STH-A225. האם אתם הולכים לשווק בסלקום עוד מכשירים לGSM פרט לR220 או בשמו הישראלי 514? כן. לצערי אין באפשרותנו עדיין לפרסם אלו דגמים יושקו בסלקום.

eranavni

New member
שאלה לחברי הפורום

מה זה ה 912 שיושק בסלקום למישהו יש מידע עליו אם יש למישהו אני ישמך אם תפרסמו מידע עליו

למעלה