שאלות של איחסון ועוד'
שאלות של איחסון ועוד' היי לכולם וערב טוב, בתקופה זו של השנה שקר איפה מומלץ לאחסן לחם שלא יאבד מהטריות שלו. כלומר באיזה כלי כדאי לי לאחסן לחם שישמור על הטריות שלו. כי אני לא אוהבת להקפיא לחם ולחמם אז אני קונה כמות קטנה כל כמה ימים חדש. בכל אופן אין לי ארגז לחם ואני גם לא כל כך אוהבת כי אני חוששת שזה לא מספיק אטום ושיכולים להיכנס מזיקים אפילו שהחורף זה לא העונה של המזיקים. בקופסת פלסטיק אטומה אפשר להחזיק לחם? בקיץ מבחינתי אני מאוד חוששת להשאיר אוכל בחוץ אפילו בכלי סגור כי אני חוששת ממזיקים איפה אתם מחזיקים בקיץ לחם? ובכלל ארגז לחם יש מעץ יש גם מנירוסטה מה עדיף? בנוסף פסטה שקית שהשתמשתי בחלק את היתרה עדיף להחזיק במיכל זכוכית או מעץ? ואחרון חביב אני רוצה לקנות מיקרוגל. יש המלצה על חברה מסוימת? יש חברות שעדיף להתרחק מהם? תודה ושבת קסומה
שאלות של איחסון ועוד' היי לכולם וערב טוב, בתקופה זו של השנה שקר איפה מומלץ לאחסן לחם שלא יאבד מהטריות שלו. כלומר באיזה כלי כדאי לי לאחסן לחם שישמור על הטריות שלו. כי אני לא אוהבת להקפיא לחם ולחמם אז אני קונה כמות קטנה כל כמה ימים חדש. בכל אופן אין לי ארגז לחם ואני גם לא כל כך אוהבת כי אני חוששת שזה לא מספיק אטום ושיכולים להיכנס מזיקים אפילו שהחורף זה לא העונה של המזיקים. בקופסת פלסטיק אטומה אפשר להחזיק לחם? בקיץ מבחינתי אני מאוד חוששת להשאיר אוכל בחוץ אפילו בכלי סגור כי אני חוששת ממזיקים איפה אתם מחזיקים בקיץ לחם? ובכלל ארגז לחם יש מעץ יש גם מנירוסטה מה עדיף? בנוסף פסטה שקית שהשתמשתי בחלק את היתרה עדיף להחזיק במיכל זכוכית או מעץ? ואחרון חביב אני רוצה לקנות מיקרוגל. יש המלצה על חברה מסוימת? יש חברות שעדיף להתרחק מהם? תודה ושבת קסומה