שאלות של אם טריה....

שאלות של אם טריה....

יש לי ילדה בת 6 ימים נולדה במשקל 2570 אני מאכילה אותה במטרנה 1. רציתי לדעת אם יש עדיפות על חברה מסוימת או שניתן לגוון בין שני החברות? 2. זמן הארוחות שלה לא סדיר היא לא מצליחה לסיים את המנה 60 מ"ל היא נרדמת באמצע ולכן היא קמה לאחר שעה או שעתיים ולפעמים היא לא מתעוררת השאלה האם אני צריכה להתעקש על כמות מסויימת? 3. אם התינוקת יושנת צריך להעיר אותה בשביל לאכול? 4. אני צריכה להחליף בכול האכלה או לפי הצורך מכוון שזמן הארוחות שלה לא סדיר? 5. אנחנו מוזמנים בערב חג האם כדאי להוציא את הילדה בערב מבית לבית וגם בחזרה? בתודה אם טריה

מצל טוב אם טריה

1. אין עדיפות מסוימת, אני אשית חושבת שמטרנה הוא חלב מעולה, אך אין טעם לשלב שני סוגי חלב, רצוי שהתינוקת תתרגל לטעם מסוים.2.3.תני לתינוקת לקבוע לבד את כמות האוכל לארוחה. תכיני תמיד קצת יותר מהרגיל ותתני לה עד שהיא סובעת. אין צורך להעיר לארוחה אלא אם ההפסקה היא מעבר ל4-5 שעות (למעט הלילה). רצוי לתת לפחות 6-7 ארוחות ליממה, אבל בעצם כל עוד את עוקבת אחרי ההעליה במשקל והיא עולה יפה אין צורך במשטר כלשהו.4.רצוי להחליף לה לפני הארוחה , אבל לא יותר מאשר פעם ב3 שעות.5. הכל תליו במען, מזג האויר, אורך הנסיעה וכולי.

למעלה