שאלות של טירון...

S A T L A N

New member
שאלות של טירון...

שלום לכל חבריי הפורום, אנוכי משתחרר בקרוב... ומאוד רוצה לדעת כמה פרטים על הנסיעה לדרום... 1) נגיד ואני רוצה לטוס בדצמבר לבואנוס איירס, מתי כבר כדאי לי להזמין כרטיס?!? 2) כמה עולה פחות או יותר כרטיס הלוך לבואנוס איירס וחזרה מברזיל, יציאה כפי שציינתי בדצמבר וחזרה באפריל... 3) כמה כסף אצטרך פחות או יותר לטיול שמתחיל בדצמבר בארגנטינה והמסלול הוא סך הכל ארגנטינה צ'ילה וברזיל... מודה מראש לכל העונים!

dinaty

New member
תשובות

1) כדאי מאוד להזמין עכשיו כי המחירים רק עולים.. אני טסה ב27 לנובמבר קניתי לפני שבוע כרטיס כאשר בחודש המחיר עלה ב100$!!! ביררתי מחיר חודש לפני הקנייה סידרתי את עניין הויזה והמחיר פשוט קפץ... 2) הכרטיס שלי לבואנוס חזרה מבוגוטה דרך ארה"ב עלה 1680 דולר דרך אירופה יותר יקר מחירים שאני ביררתי עלו מעל ל2000 דולר חשוב שתברר גם אפשרות שלי שינוי תאריכים לי למשל יש שינוי ראשון חינם ועוד משהו חשוב זה מטען, היום דרך אירופה מותר לקחת רק 20 קילו כאשר עם קונטיננטל למשל אפשר לקחת 2 מזוודות של 23 קילו כל אחת. חשוב לברר את זה במידה וזה משנה לך (אם אתה רוצה להחזיר איתך הרבה דברים....) 3)ארגנטינה וברזיל המחייה יקרה בסביבות 1200 דולר לחודש בשביל מחייה נורמאלית ואם תהיה בבראזיל בתקופת הקרנבל זה יעלה אפילו יותר... כמובן שזה בחישוב גס וממש לא מדוייק בצ'ילה יותר זול. מקווה שעזרתי! בהצלחה בתכנון

למעלה