שאלות של מתחילה - הורמונים

rinamlo

New member
שאלות של מתחילה - הורמונים

בסבב הראשון שלא צלח היה טבעי, בקשתי מהרופא שיכין טיפול תרופתי, אז יותר מאוחר אדע את המינונים המדוייקים, בכל מקרה נאמר לי שאני צריכה להזריק גונל F למשך חמישה ימים ולמחרת להגיע לבדיקת זקיקים וUS,
מה יכולים להיות תופעות לוואי של ההורמון? האם זאת בעיה להזריק?

shoosh101

New member
לא חובה שיהיו תופעות לוואי,

יכולות להיות תופעות כמו כאבי ראש, נפיחות בבטן, עצבנות, הכל תלוי במינון שמקבלים. גונלF זו זריקה מאוד ידידותית, לא בעייה ללמוד להזריק לבד (זה אולי נראה מפחיד בפעם הראשונה, אבל אח"כ רואים שזה ממש לא נורא, מדובר במחט דקה ובחומר שאינו כואב).

rinamlo

New member
תודה על התגובה ולגבי המינון

קיבלתי להזריק 75 יחידות במשך 5 ימים וביום השישי מעקב זקיקים +דם, בסבב הקודם (לפני חמש שנים) היה ניסיון בודד עם איקקלומין שלא צלח, הפעם הולכים על הורמונים מעניין איך הגוף שלי יגיב.

shoosh101

New member
זה מינון נמוך,

רוב הסיכויים שלא תרגישי תופעות לוואי מיוחדות (אלא אם את פוליציסטית, שאז יש נטייה להגיב חזק גם למינון הורמונים נמוך). בהצלחה!

anguly

New member
וגם איקקלומין זה הורמונים

רק בפורמט אחר...

שיהיה בהצלחה

rinamlo

New member
נכון, אבל

פעם אחת זאת אומרת סבב אחד לקחתי לפני חמש שנים ולא נקלטתי ובאותו יום (חמישי) שקיבלתי עלינו על המטוס לטיול שבוע בברצלונה, כשחזרנו יום חמישי נאמר לי לבוא ביום ראשון למעקב זקיקים, צמח לו זקיק 19 למחרת הזרעה ויש לי בבית ילדה בת 5...
לכן אין לי ניסיון יותר מידי עם הורמונים ובטח לא בזריקות

זה לא הורמונים בהגדרתם הפרמקולוגית

זה חוסמי קולטנים אאל"ט
זה גורם להפרשה גבוהה יותר של הורמונים כי המח "מתבלבל" וחושב שאין הפרשה לכין מפריש בעודף

rinamlo

New member
הזרקתי היום בפעם הראשונה

לא היה טוב מהלחץ הזרקתי קצת יותר גבוה מקו הפופיק, היד שלי רעדה מחר יהיה יותר טוב.

למעלה