שאלות של מתחילה..

• פותח הנושא alf4
  • פורסם בתאריך

alf4

New member
שאלות של מתחילה..

ואני מתנצלת שאני קצת חוזרת על עצמי, עבור מי שנמצא גם בפורום "ישראלים בקנדה".... אז ככה: אשמח עם תוכלו לתת איזה כיוון, ככה, להתחלה, בכל הקשור למשרדי הגירה (איך בוחרים, מה המחירים, האם יש מומלצים פחות ומומלצים יותר?) ואם יש כמה מילים על אלברטה.. כי שם צריכים גננות ונראה לי שזה הכיוון, בינתיים... תודה !

alf4

New member
ופתאום זה חלחל:

מה עם טורנדו וכאלה.. פשוט חיים עם זה וזהו ? לא קצת מפחיד..??

לא, לא טורנדו לא מפחיד.

כל מי שגולש כאן, גולש גם כאן ואין טעם לשכפל שאלות. שאלות בנושאי הגירה, לימודים ועבודה של מי שמתכוון להגר, שואלים כאן, שאלות בנושא החיים בקנדה, שואלים שם. אם יש שאלה שלא ענו לך עליה כאן תוך 48 שעות תשובה טובה, ויכול להיות שמי שוותיק בקנדה ידע להשיב עליה, אז משכפלים את השאלה לשם. לגבי יועץ הגירה, תגלגלי כאן אחורה ותמצאי כמה שמות. אחד מהם גם צבוע כאן באדום, קוראים לו אמיר שובל, והוא לא היה צבוע באדום אם הייתי מקבל עליו תלונות על שירות לקוי. את מוזמנת גם למפגש חברים שעוברים לקנדה שיתקיים בשראל לקראת סוף החודש, ראי כאן בטאג ליין למעלה ובהודעה המנהלתית את הפרטים.

ruth1983

New member
אין צורך ביועץ הגירה עם קצת אנגלית אפשר לבד

אבל באמת קצת מאמץ בליקרוא את הפורום ויהיו לך הרבה תשובות לא יכולה לעזור לך עם אלברטה אבל כמה שידוע לי פה בויניפג יש גם דרישה - אבל צריך רשיון מקומי בכל פרובינצייה אלא אם כן את רוצה משפחתון עד 5 ילדים

למעלה