בימים חמים השוקולד לא מתקשה מהר
מה שיוצר קשיים לאחר הטמפרור.
אפשר לעבוד בחדר ממוזג אם ממש רוצים.
גם אחסון שוקולד בעייתי בימים חמים כאלו.
אצלי בבית למשל הטמפטורה בבית היא מעל 30 מעלות ואי אפשר לסמוך על השוקולד שלא נמס והתגבש לא טוב.
שוקולד שטומפרר, אפשר לצקת לבנית של פרלינים ואז להחזיר לכלי אטום לאחר שהתקשה.
ברור שצריך לטמפרר שוב, מכיוון שלאחר המסה, השוקולד יוצא מטמפרור, אז כדי ששוב יהיה מבריק ומתפצח צריך לטמפרר שוב.