שאלות של מתחילה

מ ר ו

New member
שאלות של מתחילה

שלום לכולם! אני מצטערת על השאלות המפגרות שלי, פשוט אני לא יודעת הרבה על MP3 וגם אין לי כל כך את מי לשאול... אז ככה: 1) הבנתי שאפשר לפתוח תיקיות... איך זה הולך בדיוק? אני יכולה לפתוח כמה תיקיות, ואז כל פעם להוסיף שיר לתיקיה שאני רוצה? או שברגע שאני פותחת תיקיה, מכניסה שירים וזהו, אי אפשר לשנות? 2) אפשר למחוק שירים ולהסיף אחרים בלי שום בעיה או הגבלה? שוב סליחה על השאלות המפגרות, ותה רבה לכל העונים!!!!

יאיר B

New member
אז ככה:

התשובות שאני אכתוב הן כלליות בגלל שכדי לתת תשובה מפורטת ומדויקת צריך לדעת מה הוא דגם הנגן ומי היצרן. 1. באופן כללי: קליק ימני בכונן הנגן --> חדש --> תיקיה חדשה. את נותנת לה שם ומאשרת עם ENTER. יש מגבלה על כמות התיקיות בנגן (אאל"ט 99). את יכולה להוסיף איזה שיר שאת רוצה לאיזו תיקיה (אבל אסור שני שירים עם אותו שם באותה תיקיה!). תיקיות ניתן למחוק וגם את השירים שבתוכם. שום דבר לא סופי, הכל ניתן לשינוי. 2. תאורטית יש הגבלה בזיכרונות פלאש של 10,000 שימושים (כתיבה/מחיקה), בזיכרון דיסקשיח אין הגבלה כזו (איזה נגן יש לך?). זה המון סיבובים, אל תטרידי את עצמך בזה. את יכולה למחוק ולהוסיף מה שאת רוצה. ההגבלה היחידה היא הקיבולת של המכשיר. והערה: אין דבר כזה שאלות מפגרות. את יכולה לשאול מה שאת רוצה (בכפוף לנושא הפורום) ואני בטוח שתקבלי תשובה לכל שאלה.

Kingstone

New member
באמת שיש הגבלה של

10000 שימושים לנגני פלאש? פעם ראשונה שאני שומע על זה.. ו10000 זה לא כזה הרבה. תיאורטית למי שרק שם שירים וזה זה לא הרבה. אבל מי שמשתמש להעברת גם קבצים, יכול להגיע לכזאת כמות בקלות תוך שנה. האם כל נגני הפלאש אותו מספר? או שיש כאלה שפחות ויש כאלה שיותר?

stardust19

New member
בקשר להגבלה של ה 10000 כתיבות/

מחיקות- שמעתי על הדבר הזה אבל אף פעם לא שמעתי שמישהו נתקל בבעיה הזו למרות שהיצרנים כ מזהירים. לפי דעתי זה כן תקף היות ובזיכרונות למערכת אלקטרונית מסוג EEPROM גם ישנה הגבלה ושמה כן נתקלתי בבעיה הזו. הזיכרון פשוט מתחיל לזייף ולהכיל הרבה טעויות...ככה שעד שמישהו לא יתקל בזה במציאות זה עדיין ישאר בגדר התאוריה כמו שיאיר אמר

למעלה