שאלות של מתחילים...

THE PooPick

New member
שאלות של מתחילים... ../images/Emo35.gif

אני מעוניין להתחיל לגלוש, אבל יש לי מספר שאלות שמטרידות אותי. אשמח לתשבות. 1- נניח שאני לא גר מספיק קרוב לים בכדי שאוכל לסחוב את הגלשן ביד, איך לעזאזל אני מביא אותו לשם? גלשן ממוצע נכנס באוטו? קושרים לגג? קושרים לאגזוז וגוררים אותו על האספלט? 2- אם אני קונה גלשן של מתחילים, נגיד 1.90 ס"מ, ואני מתקדם ומשתפר, אני יכול להמשיך לגלוש בו, או שזה מבאס ת'צורה? 3- כי אם לא, יוצא שאני קונה גלשן שאני יודע שאני צריך אוטוטו למכור. כל גולש מתחיל עובר את התהליך הזה?(לקנות>למכור>לקנות?). אם ככה, איך זה שהמדינה לא מוצפת ב"גלשני מתחילים" למכירה? 4- ולסיום: עד כמה בוגי זה פוחת כיף מגלשן רגיל? (יש מישהו שחושב שזה יותר?) אני שוקל לוותר בנתיים על החלום ולהתפשר על בוגי, מה דעתכם? אשמח לכל תשובה/ תגובה/ הערה

068

New member
הממ.

1- אני בטוח שאתה תסתדר לבד בתנאי שאתה יצירתי מספיק (אם אני הצלחתי לקמבן גלשן על קטנוע אני מאמין שתצליח על אוטו בקלות) 2-בעיקרון ככל שאתה משתפר הגודל של הגלשן שלך אמור להיות יותר ויותר קטן עד שזה בסביבות הגובה שלך, אבל אם אתה יותר אוהב רק לרדת פינה ופחות לעשות תרגילים רדיקלים אז אתה בעיקרון יכול להישאר עם הגלשן למתחילים שלך. אל תחשוב על לקפוץ ישר לגלשן קטן בשביל לחסוך כסף כי יהיה לך ממש קשה ללמוד על גלשן קטן ואתה 90% תפרוש לפני שתלמד לעמוד המדינה לא מוצפת בגלשנים למתחילים כי א' גלישה זה לא כזה ספורט פופולרי (בהשוואה לכדרוסל או כדורגל לדוגמא) וב' בגלל ש"גלשן למתחילים" זה פשוט גלשן שיותר גבוה ממך, מה שבשביל אנשים גבוהים נחשב לגלשן רדיקלי אנערף 3 על טעם ועל ריח אין להתווכח, יש כאלה שאוהבים בוגי ויש כאלה שאוהבים גלישה זה תלוי רק בך, אני מציע לך לנסות את שניהם על בוגי לומדים לשלוט הרבה יותר מהר והמגוון תרגילים יותר גדול אבל אני לא יודע לפחות בשבילי בוגי לא משתווה לתחושה שלרדת פינה בעמידה על גלשן אני מאחל לך בהצלחה ורק כיף

The Brainiac

New member
בקשר לאוטו..

אין דבר שחושק במושב שליד הנהג יותר מהגלשן. קח את הכיסא שליד הנהג עד הסוף אחורה, תשעין אותו אחורה ויש לך מספיק מקום להכניס את הגלשן, עדיף עם חרבות כלפי מעלה כדי שלא ידפקו. ורק לזכור שכשאתה מסתובב שמאלה להזהר לא לקבל גלשן לפנים.

למעלה