שאלות של מתחילים MIO 180

שאלות של מתחילים MIO 180

היי, ברשותי MIO 180. 1. איך נועלים את המקשים? כלומר כשהמכשיר בכיס כל מקש מפעיל אותו וגומר את הבטריה.. 2. האם כשמכבים אותו, בלחיצת מקש ההדלקה הוא מיד 'מתעורר' או שלמעשה הוא לא היה כבוי אלא בסטנד ביי? 3. כשהבטריה נגמרה לי הייתי צריכה להתקין את כל התכונות מחדש (ניווט, עברית). כח המידע שהיה לי המכשיר אבדו. האם עשיתי משהו לא בסדר או שזה אמור להיות כך? (ואם כן, אז איך מגבים את כל הנ"ל). תודה על הסבלנות

libal

New member
תשובות :

1. נעילת מחשבים - צריכה להיות תוכנה ונדמה לי חינם לנעילת המקשים. (ב 2005 זה בילד אין) . 2. סגירת המכשיר בהרבה מקרים - לא בכולם תזרוק אותך מהאפליקציות הפתוחות. אם אתה רוצה להשאר באפליקציה - השאר את המכשיר דולק והמסך (בלבד) יכבה לשם חסכון בסוללה , ואז לשם הפעלתו מחדש יש להקיש במסך עם העט. 3. שוב ב2005 התופעה אינה קיימת. במכשיר שלך יש תוכנה בשם EBACKUP - מיד לאחר התקנה ראשונית והתקנת העיברית ושאר תוכנות חשובות - תעשה גיבוי. אם המכשיר יתרוקן וימחק המידע אז תוכל לשחזר עם התוכנה EBACKUP. יש תוכנות שאינם בחינם כמו למשל לSP . ניתן להוריד לנסיון ולעשות גיבוי כמתואר קודם . הגיבוי הוא קובץ EXE כך שלשם שחזור אין צורך בתוכנת הגיבוי עצמה כך שאין צורך לרכוש אותה למטרה שלך.

תודה על התשובות! עוד משהו קטן..

1.לגבי נעילת מקשים- הסתדרתי תודה. 2. תודה 3. לגבי הגיבוי- עשיתי ניסיון כזה: התקנתי עברית, עדכנתי את התאריך והוספתי פגישה. עשיתי גיבוי כמו שהסברת.הוצאתי את הבטריה, וגם OFF למכשיר (בכפתור הקטן): כל הנ"ל אמור למחוק את המכשיור נכון? הדלקתי שוב את המכשיר ועשיתי איחזור לכל הנתונים. העברית אכן נשמרה אבל התאריך שוב השתבש ולא היה זכר לפגישה. האם הגיבוי לא מגבה גם את הנ"ל? 4. לגבי העברית: רק התאריך שלי בעברית (ותוכנת ה-IGO), האם שאר התפריטים לא אמורים להיות גם בעברית?

libal

New member
הערות:

1. בקשר להרד רסט - צריכות להיות הוראות במדריך שסופק ותוכל להשיג באתר של מיו. יתכן שצריך לחכות דקה לפני שמחברים את הסוללה. אם כל המידע נעלם - אז כנראה שההרד רסט הצליח. בקשר לתאריך - לדעתי מביא אותך ליום מסוים כפי שקיבלת את המכשיר (יום יציאה מהמפעל אולי) . תוכנת הגיבוי במכשיר היא לא משהו ויתכן שאינה מגבה את התאריך . בקשר לפגישה - כנ"ל.. מציע שתוריד לנסיון כביכול את את SPB BACKUP ותעשה גיבוי למצב התחלתי - עם העברית ועוד תוכנות חשובות וכן מידע בסיסי בנתוני ספר כתובות. יש תוכנות שחלקם בחינם לגיבוי הPIM שזה מידע האישי שלך - ספר כתובות ופגישות . ניתן גם לעשות סכרון עם המחשב לגיבוי המידע . 2. בקשר לעברית - תלוי איזו עברית יש לך . בעברית של אירון יש אפשרות לגייר גם את התפריטים. יכול להיות שבשאר תוכנות העברית יש אופציה דומה.

amitp

New member
2. ---->

מה, מי, מה פתאום?? ממתי?... בקיצור, לא
. כיבוי המכשיר לא זורק כמעט לעולם משום אפליקצייה פתוחה, למעט אולי תוכניות שמשתמשות באפשרויות קישוריות (WIFI ושות'). בנוסף, אם אפשרויות הPOWER SAVING של המכשיר מוגדרות כראוי אם תשאיר אותו ללא שימוש הוא יכבה את עצמו דקה שתיים לאחר שיכבה את תאורת המסך.

למעלה