שאלות של מתחילים

Tripon1

New member
שאלות של מתחילים

שלום לכם....אני חדש בכל הנושא הזה ויש לי כמה שאלות,ברשותכם: אני מעוניין לקנות נגן שיהיה נוח וקומפקטי לנסיעות. ראיתי פה ושם כמה דברים ברשת ולא הבנתי כמה דברים כמו למשל מה הכוונה כשרשום רדיו FM באוזניות? האם הכוונה לרדיו רגיל כמו בווקמן,כי זה מאוד חשוב לי שיהיה רדיו במכשיר. ראיתי כמה דברים והייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם אם אפשר: http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2034932&refid=16 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3558671&d_link=Main_קבוצתיות http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3598509&g_kind=1 התקציב שלי הוא בין 400-500 שקל. אודה לכם על התגובה וגם אם תוכלו לתת לי עוד מידע הנחוץ לקניית מכשיר זה.

Tripon1

New member
כן אבל זה חלק מ-MP3

לפחות שמישהו יסביר לי מה הכוונה רדיו בחיבור אוזניות ?....האם יש רדיו רגיל בנגן?

אין בעיה שידברו על נגנים אחרים

אבל בלי תקיפות (להבדיל מביקורת) על האיפוד בסופו של דבר זה הפורום של האיפוד שאר הנגנים הם תחתיו לא בגלל שהוא הכי טוב אלא בגלל שזה הפורום שלו

HelloweeN

New member
לפי דעתי, כדאי לשנות את שם הפורום

ל"נגני MP3 ניידים" כי ת'כלס, פורום כזה צריך להכיל מידע לא רק על אייפוד, אלא גם על נגנים אחרים שפחות ממוסחרים ממנו. כמו כן, הרבה יותר אנשים שלא יודעים מה זה IPOD אבל כן יודעים מה זה "נגן אמפי3" יכנסו לכאן וישתלבו בעניינים. תשקול זאת אדון מנהל!

לדעתי לא

בפורום הזה מי שכותב הודעה מסוימת על נגן לרוב זה אנשים שמתלבטים בין האייפוד לריו/אייריבר/כל דבר אחר. אם כבר נגני MP3 אחרים, אולי כדאי לפתוח פורום במיוחד לנגני MP3 (או שיש כזה כבר?)

אני אומר דבר כזה

הפורום הוא של איפוד מקסימום נשנה ל"נגן iPod ונגנים אחרים" ישנם פורומים בתפוז שמתייחסים לזמר או להקה או שחקן מסויים ואלו שלא אוהבים אותו/ם ומעדיפים שחקן/זמר "מתחרה" פותחים פורום אחר אם מישהו פה מרגיש שהוא רוצה פורום לנגן שלו הוא מוזמן להגיש את הבקשה לתפוז אני נשאר בדעה שלי שאיפוד זכאי לפורום משלו ושכולם יקפצו
מי שלא יודע מה זה איפוד אז הוא ידע
חוץ מזה איפוד הוא לא סתם נגן mp3

HelloweeN

New member
ראה ידידי, הטענה שלך חסרת כל שחר

כי האייפוד המהולל, שחוץ מפירסום מסיבי, ופיתוי של ילדים ונוער בכל רחבי העולם, אין לו ושום יתרון בודד על פני נגן באותה ליגה כמו שלו (מבוססי הארד דיסק, בנפח של 4,20,40 ג'יגה), ככה שעם כל הכבוד לאייפוד שלך, לא הייתי ממליץ לך לקפוץ בראש (ואני מאמין שאתה ידע מי קופץ בראש..). תחשוב מדוע אייפוד זקוק לפורום משלו? כן, יש אנספור שירשורים שעוסקים בנושאים מפגרים (מה לעשות, יש הרבה שטויות ודברים מחורבנים ומסובכים באייפוד) אשר עולים מסיבוכו של הנגן (אני לא בא "לתקוף" את הנגן שלך חלילה, פשוט ניסיון אישי והרבה עם מגוון נגנים בשנים האחרונות). אך בל תשכח, שלא כולם יודעים מהו אייפוד כמו שציינתי, ומצד שני כן יודעים מה זה נגן אמפי3, ושאולי מעוניינים לרכוש יותר ידע. כעת, תחשוב שניה בהגיון: מדוע לא לרכז את כל נושא נגני האמפי3 בפורום אחד? מדוע לא לרכז את הכל במקום אחד, שבו מיטב המבינים בנושא יוכלו לארץ באופן הטוב ביותר למתלבטים? מדוע שאנשים יתרוצצו מפורום לפורום רק מהסיבה הטיפשית שכל פורום עוסק בנגן אחר?

weird dust

New member
תגובה

לפי דעתי הרעיון המקורי היה ליצור קהילה אבל הפך לפורום תמיכה טכנית ואיזה נגן לקנות. אני מעדיף קהילה יותר מאשר תמיכה טכנית, אבל בינתיים זה מה יש. אני לא חושב שצריך כרגע לאחד את כל נגני האם פי כאן. והמקסימום שאפשר לעשות זה אולי להוסיף לשם ולשאר המקומות יותר איזכור של האי טונז. שבעצם היא חלק בילתי ניפרד מהאי פוד.

uppercut

New member
תגובה 2.

אני אוהב את הפורום הזה כמו שהוא. אני ממש לא רוצה שזה ישתנה, פצחו לכם פורום משלכם, כאן זה לא תמיכה טכנית, כאן עושים בדיוק מה שארלונד כתב, נותנים עצות ומשתפים דברים הקשורים לאי פוד, רק בגלל שאתה כל כך שונא בדם את הנגן הזה אני לא רוצה שעוד אנשים כמוך יבואו, לדעתי, אנחנו מספיק אנשים בשביל פורום אחד ובבקשה אלרונד, אל תיענה להצעות האלה. ועוד משו, כמה בולשיט אפשר לכתוב בהודעה אחת? |בולשיט|: ראה ידידי, הטענה שלך חסרת כל שחר כי האייפוד המהולל, שחוץ מפירסום מסיבי, ופיתוי של ילדים ונוער בכל רחבי העולם, אין לו ושום יתרון בודד על פני נגן באותה ליגה כמו שלו (מבוססי הארד דיסק, בנפח של 4,20,40 ג'יגה), ככה שעם כל הכבוד לאייפוד שלך, לא הייתי ממליץ לך לקפוץ בראש (ואני מאמין שאתה ידע מי קופץ בראש..). תחשוב מדוע אייפוד זקוק לפורום משלו? כן, יש אנספור שירשורים שעוסקים בנושאים מפגרים (מה לעשות, יש הרבה שטויות ודברים מחורבנים ומסובכים באייפוד) אשר עולים מסיבוכו של הנגן (אני לא בא "לתקוף" את הנגן שלך חלילה, פשוט ניסיון אישי והרבה עם מגוון נגנים בשנים האחרונות). אך בל תשכח, שלא כולם יודעים מהו אייפוד כמו שציינתי, ומצד שני כן יודעים מה זה נגן אמפי3, ושאולי מעוניינים לרכוש יותר ידע. כעת, תחשוב שניה בהגיון: מדוע לא לרכז את כל נושא נגני האמפי3 בפורום אחד? מדוע לא לרכז את הכל במקום אחד, שבו מיטב המבינים בנושא יוכלו לארץ באופן הטוב ביותר למתלבטים? מדוע שאנשים יתרוצצו מפורום לפורום רק מהסיבה הטיפשית שכל פורום עוסק בנגן אחר? |סבולשיט| חחח... בחיים לא כתבתי הודעה כזאת מעליבה, בחיים!

HelloweeN

New member
במקום לקרוא את

ההודעה שלי, ולנסות להבין אותה, אתה משחק אותה "ראש קטן" או טיפש (מחק את המיותר). ולמיקרה שצלילות הדעת שלך בקאנטים, וכושר ההבנה שלך בקאנטים, הצעתי למנהל להפוך את הפורום שיעסוק במגוון נגני האמפי3 הקיימים, ויהפוך לפורום המקצועי בארץ בנושא הזה.

uppercut

New member
oops U did it again

אני כבר אמרתי מה אני חושב, אתה לעומת זאת... איך לנסח את זה? בולשיט פעם שניה ברציפות, אני מזהה פה תבנית?

HelloweeN

New member
זה

שאתה דביל מדי בכדי להבין את ההודעות שלי, אין זה אומר ששאר הנוכחים ובכלולם המנהל טיפשים כמוך, וגם לא מצליחים להבין.

למעלה