איך מוסיפים מוזיקה לבלוג?? אשמח אם תעזרו לי תודה !
פ פילטיק הגדול New member 28/3/08 #3 שאלה מכווה שזה במקום... אני רוצה להעלות קובץ ויצא שהוא יותר מ500KB... יותר בכיוון של 1MB... יש אפשרות? תודה, וסליחה אם זה לא במקום.. רתם.
שאלה מכווה שזה במקום... אני רוצה להעלות קובץ ויצא שהוא יותר מ500KB... יותר בכיוון של 1MB... יש אפשרות? תודה, וסליחה אם זה לא במקום.. רתם.
פ פרידמןמירב2007 New member 30/3/08 #8 רוצים לדעת מה קורה שלחנו הודעה והיא נעלמה. מחכים לעדכן בלוג מאוסטרליה הרחוקה, אבל לא ניתן להגיע לניהול הבלוג. למה?.. עד מתיי? מחכים לתשובה.
רוצים לדעת מה קורה שלחנו הודעה והיא נעלמה. מחכים לעדכן בלוג מאוסטרליה הרחוקה, אבל לא ניתן להגיע לניהול הבלוג. למה?.. עד מתיי? מחכים לתשובה.
ה היחיד כאן New member 30/3/08 #10 איך מגיעים לבלוג. ערב טוב שיניתם את דף הבלוגיה, אך אני לא מצליח להגיע לבלוג שלי כדי לעשות בו עריכה איך מגיעים אליו?
איך מגיעים לבלוג. ערב טוב שיניתם את דף הבלוגיה, אך אני לא מצליח להגיע לבלוג שלי כדי לעשות בו עריכה איך מגיעים אליו?
S suki da yo New member 28/3/08 #2 פעם אחת היתה מספיק.. תפני לפורום תמיכה טכנית בבלוגיה, קישור בצד שמאל.
R ribber New member 30/3/08 #6 קונים לו סוודר ../images/Emo3.gif אני לא חושבת שזו בעיה בפורומים, ואם זו כן בעיה טכנית, אתה צריך לפנות לפורום תמיכה טכנית-------->
קונים לו סוודר ../images/Emo3.gif אני לא חושבת שזו בעיה בפורומים, ואם זו כן בעיה טכנית, אתה צריך לפנות לפורום תמיכה טכנית-------->
S suki da yo New member 30/3/08 #9 כרגע יש בעיות באתר בגלל העלאת עמוד הבלוגיה הפורומים והקומונות החדשים, אבל את יכולה לפנות לפורום התמיכה הטכנית בבלוגיה.
כרגע יש בעיות באתר בגלל העלאת עמוד הבלוגיה הפורומים והקומונות החדשים, אבל את יכולה לפנות לפורום התמיכה הטכנית בבלוגיה.
S suki da yo New member 30/3/08 #11 שאלות שמיודעות לפורום תמיכה טכנית בבלוגיה שימוכ לב שהבעיה בכניסה לבלוג ידועה, ועובדים עליה.