שאלות שממזמן רציתי לשאול!

LoveBeing

New member
שאלות שממזמן רציתי לשאול! ../images/Emo9.gif

שאלתי אותן האמת את אורי צציק.. אבל משום מה הוא לא פתר לי את הבעייה עד היום.. לא שאני מאשים או משהו, אני אוהב אותו..
בכל מקרה הנה השאלות!! ותודה רבה עידו שהבאת אותי לכאן מהבלוג שלך.. כתבתי רשומה מאוד מאוד ארוכה... ולא משנה כמה פעמים ניסיתי- זה לא שמר לי אותה. זה שמר פעם אחת שהיא היתה בערך שני שליש מהאורך שלה, אבל עד עצם היום הזה- וכבר עברה יותר מחצי שנה, לא הצלחתי לעדכן את השמירה כפי שהיא. למזלי שמרתי את הכל בword כמובן לפני כן. מה שמביא לעוד בעייה מעצבנת! כל פעם שרציתי להעביר את הכל- הסמילים לא עברו ביחד עם ה-paste אבל מה שמעצבן שמשהו כן עבר.. מן ריבוע כזה בלתי נראה. וזאת אומרת שהיה צריך למחוק אותם קודם ולשים חדשים. דרך אגב- למה זה כל כך איטי עד היום טבלת הסמילים? עכשיו עוד תופעה שאני חייב לספר לכם עליהם.. כל מי שיכתוב בתגובות משהו שיש בו את הסימן (-) רצוף... לא יוכל לשלוח את זה. עוד בעייה- למה אי אפשר לכתוב יותר בכל כותרת? זה מאוד מעצבן שמתם לב? וזה לא היה פעם! בימים ההם הרי אני מותיקי הבלוגים..
ואני עדיין אוהב את העיצוב כמו פעם. לא משקיע בכל הגדג'טים החדשים.. רק רוצה שמה שחשוב יעבוד!
לא שיש לי תלונות.. אני עדיין מעריץ מספר אחד של הבלוגים של תפוז.. הבלוג שלי הוא חלק גדול מחיי.. ומקור לגאווה גדולה..
עוד בעייה... שלפעמים אני מנסה לשמור גם רשומות רגילות.. (לא יותר מ-300K) ואחרי פעמיים שעשיתי את זה.. זה כבר לא שומר יותר. אלא אם אני עושה reload על הכל- למה זה ככה? ולמזלי למדתי ממזמן לעשות copy לפני שמירה.. כי אתם יודעים איך זה.. עוד בעייה שהגיע הזמן לתקן. כל תמונה שאי פעם ניסינו לשים ברשומות שלנו- נשמרה! אבל זה אומר סתם עומס באלבום התמונו.. כי יש שם הכל! גם תמונות שלא רצינו וגם תמונות ששמנו פעמיים! ככה שמצטברות מאות תמונות- זה לא חבל? כי שאנחנו רוצים כן להשתמש באלבום הזה.. זה לוקח המון המון זמן! ועוד בעייה שיש לי כבר כמה חודשים והבלגתי..
אני לא מצליח לשים קישורים חדשים ברשימה שלי! למה זה קורה? יש גבול מסויים גם לזה? ועוד תופעה! משום מה, קישורים לבלוגים אחרים שלי- פשוט נעלמים להם. כאילו שיש סף מסויים של קישורים שאפשר לשים ואז זה מוחק את השאר. למה זה עושה את זה? פעם היתה לי רשימה ענקית... והיום יש רק רשימה גדולה.. מקווה שתוכלו לעזור.. ואורי אם אתה כאן... ד"ש ממני..
מותיקי הבלוגרים.. שעדיין כאן ולא אמחק את הבלוג שלי! שאולי כתב יורת מכולם גם יחד..
לפחות בימים ההם של אז.. יום טוב לכולכם!
באהבה, גיל

idodo cohen

New member
חח אלה ממש בעיות טכניות.

אמנם הפניתי בבלוג שלי לכאן, אבל לא בהקשר כזה
. בכל מקרה, יכול להיות שיש כאן אנשים שמבינים בזה יותר ממני. אל תתייאש כל כך מהר
.

idodo cohen

New member
חח הוא ניסה.....

בגלל זה הוא בא לפה. או משהו כזה, אני חושב.

גיל ../images/Emo24.gif

כמו שכבר אמרו פה, זה לא פורום טכני. אבל אתה מוזמן להשאר ולדבר בלי קשר

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני חושבת

שאפילו באזרחות לא נתנו לנו לקרוא כ"כ הרבה חומר :|

noyy

New member
../images/Emo28.gifתגיד לי, אתה רוצה מכות? ../images/Emo10.gif

פגעסוס

Well-known member
את הבעיה של הרשומה הארוכה

אני מקווה שעורך החדש יפתור (אבל הוא לא יעלה עד לפחות עוד חודש). בנוגע לשאר, אני אשמח לענות בפורום המתאים.

למעלה