שאלות שמסקרנות אותי

alonpaz

New member
שאלות שמסקרנות אותי

כשגבר שופך (ללא קונדום) בתוך הנרתיק. האשה מרגישה את הפלטה בתוכה? מה מרגישים? זה חמים קריר? ואם מרגישה את הפלטה בתוכך זה נמשך גם אחכ?. ושאלה אחרונה, האם אחכ במהלך היום ידוע שנפלטים זרעים אחוצה. האם מרגישים על התחתון? זה מציק? לא נעים?. אשמח להבין אחת ולתמיד מה חש הצד השני. תודה מראש אלון

על רוב השאלות כל אחת תשיב לך אחרת

זה תלוי ברמת הרגישות של הנרתיק, הריכוז של האשה והנסיון שלה. הזרע תמיד חמים - בדיוק כמו שהוא יוצא מהגוף, בטמפ' של 35 מעלות בערך, הוא לא מספיק להתקרר. בנוגע לתחושה, כן אפשר להרגיש, אלא אם כן זה לתוך קונדום, אני מאמינה שרוב הנשים תאמרנה שזה נעים להן. התחושה היא בדיוק כמו התחושה על כף היד רק יותר עמוק ואולי יותר עמום... אם אפשר להסביר את זה כך... מרגישים את זה כל עוד זה קורה, אחר כך כשזה יוצא מרגישים את זה יוצא...מטפטף... כשזה יוצא זה יוצא בבת אחת ונשארת מן שלולית קטנה בתחתון, זה כבר פחות נעים, אבל היציאה של זה החוצה היא די מיידית - מייד כשקמים כך שזה לא ממשיך לזלוג עוד במהלך היום... עניתי על כל השאלות? ואם כבר בזה עסקינן, מה חש הצד השופך?

מהצד השופך

אמנם צריך להיות משורר ואני עוסק רק במדעים, אבל מהרגשתי ומקטעי ספרות ושירה אפשר לתת כל מיני הגדרות וכנראה שההרגשה היא תרכובת של אותן תחושות: התרוקנות, ריחוף, דיגדוד, עירפול, שלווה, עייפות, תשישות, וכמובן שיא - פוק.

למעלה