שאלות שניתקלתי בהן בזמן הרישום באיביי ובפייפל

gdina

New member
שאלות שניתקלתי בהן בזמן הרישום באיביי ובפייפל

1- כשנירשמתי בפייפל נפתח מסך לגבי חשבון מורחב, מה זה אומר? כמו-כן קראתי שכדאי לפתוח חשבון מסוג premier ולא ראיתי אופציה כזו, האם ישנה אפשרות כזו? 2-האם יש הבדל בין פתיחת חנות לבין מכירת פריטים בודדים? 3-אני מעונינת למכור חליפות ילדים כאשר יש מכל חליפה מספר מידות, האם יש אפשרות בהצגת המוצר להראות תמונה ולציין שניתן לרכוש את המוצר במספר מידות או שכל פעם אני צריכה להציג את המוצר מחדש במידה הספציפית.

TheRedEye

New member
לגבי פרמייר

בהתחלה אתה מקבל תשלומים ללא עמלות של פייפאל. לאחר כמה זמן - שנכנסים הרבה תשלומים הם מתחילים לקבל עמלות ואתה מקבל אפשרות לשדרג את חשבונך לפרימייר או ביסניס. לפי מה שאני יודע פרימייר עדיף - העמלות יותר נמוכות

לא מדוייק

בחשבון הפרטי ניתן לקבל עד חמישה תשלומים בכרטיס אשראי בשנה , בשלב הראשון פתחי חשבון פרטי וקבלי מה שמגיע לך ללא עמלות (5 העברות) אח"כ תעברי לפרמייר. יש הבדל. תוכלי לקרוא באיביי ובפורום על ההבדלים (בחשיפה ובעמלות). כל חליפה תציגי מחדש.

roeeya

New member
למה להציג מחדש?

אם יש לה מלאי גדול אפשר פשוט לציין שיש מס' מידות וצריך ליצור קשר לגבי המידה שמעוניינים. או למכור עם חנות (להציג מידה אחת באיביי ואת כל השאר בחנות)

tomerol

New member
לא מדוייק

בחשבו הפרטי ניתן לקבל תשלומים ללא הגבלה, אם הכסף מגיע מהבאלאנס של מי שמשלם. ניתן לקבל עד חמש העברות מכרטיס אשראי - בעמלה מוגזמת מאוד של כ6% (!!!). עד היום יש לי סיוטים על השישה האחוזים האלה שהם לקחו ממני בפעם הראשונה שהעבירו לי מכרטיס אשראי.

donkeyshoot

New member
תומר אז באיזה דרך ניתן להעביר בלי

להפסיד את ה6 אחוז האלה?

tomerol

New member
לעשות חשבון עסקים\פרמייר

ואז העמלה תעמוד על כ2.5% פחות או יותר (+0.3$).

למעלה