שאלות שעולות לי לפעמים

שאלות שעולות לי לפעמים

1- למה גברים נמשכים לשדיים ? כמה נק` למחשבה: רק בחברה המודרנית בה השדיים הוא איבר מוסתר,לא כמו בשבטים נידחים ולא מפותחים שם לא נראת שום משיכה עזה והאיבר הזה גלוי. 2- למה אנו מתנשקים?וכל מה שנוגע לנשיקה בין 2 המינים . הרהור : הרי זה בוודאי משהו שהאדם פיתח לבדו... ולא יצר מולד. זהו בנתיים, זה אולי ישמע מטומטם, ובטוח שאני לא מבינה בכלל(כמו בשיר) אבל, בכל זאת. ילדה.

שאלות טובות...

למה גברים נמשכים לשדיים... לדעתי גם נשים.... אבל יש להן משל עצמן.... ולגברים אין.... ;-) אולי כי השדיים מסמלים את הכמיהה לאימא.. למשהו שנותן... לחום האנושי המתחבר להנקה... לאינטימיות שבנתינה שמתחברת להנקה... והסתרתן רק מעוררת את הדמיון - מה שמעצים את הכמיהה... למה מתנשקים?! זו שאלה כבר יותר קשה בעינַי... :) אני יכולה להתחיל לטפל בשאלה הזו דרך הסתכלות על חיות אחרות... יש מגעים דומים אצל חיות אחרות. אבל זה לא ממש זה. בכלל לא בטוח שזה אינו יצר מולד.... חלק גדול מההתנהגות שלנו היא בכלל טבועה בגנים. כמו למשל גן להרפתקנות.... אז למה מתנשקים? לא יודעת... :)

קולקטד

New member
ילדה, תשמעי...

א. איך את יודעת שבשבטים אחרים אין משמעות מינית לשדיים? ב.לא רק גברים נמשכים לשדיים, גם נשים לסביות נמשכות לשדיי המאהבת שלהן. ג. האם האשה הסתירה שדיה טרם היו מיניים והסתרה זו הפכה אותם למיניים, או שמא הם הוסתרו מפני היותם מיניים מלכתחילה? אני סבור כי התשובה השניה היא הנכונה, כלומר, הם הוסתרו מלכתחילה בשם היותם מיניים, שתי סיבות למחשבה זו: 1. מדוע דווקא השדיים הוסתרו ולא חלק אחר, הצואר נניח...? 2. נשים רבות מגיעות לידי גירוי מיני ממגע בשדיהן, כלומר, השדיים הם איזור אירוגני פיזיולוגי, נשים חרדיות מסתירות את ברכיהן והן לא מגיעות להנאה מינית ממגע בבירכיים, כך שהתופעה הנ``ל היא לא פסיכוסומטית כתגובה להסתרה...

למעלה