שאלות שצריכות מענה

שלום ../images/Emo13.gif

לפני כשנה בערך הועלתה לערוץ התוכנית "ממש!" [as if] ובערך בספטמבר-אוקטובר אם אני לא טועה נעלמו עקבותיה. מישהו יודע למה הורידו את התוכנית? כי לפי מה שאני יודעת הרבה אנשים ראו אותה וממש אהבו.

thinkimpretty

New member
הפרק נגמר בפתאומיות כזאת

כאילו תוכננה עונה שניה והכל. אני לא מאמינה שהסידרה באמת הסתיימה ככה :( ואם אני כבר כאן, יש לי שאלה משודרים 2 פרקים שונים של האוס, אחד בשבת ואחד בראשון? איך זה הולך? קצת התבלבלתי תודה לכל מי שיענה

always be me mc

New member
זה קורה לפעמים שסדרה נגמרת ככה

אולי כדי להשאיר טעם מותח אולי כדי לשכנע את הרשת להפיק עונה 2 או שפשוט לא היה להם זמן לעשות סיום כרגיל והם לא ידעו שזה יהיה הסיום בכל מקרה לא נדמה לי שזו האופציה השלישית אז נשארו שתי אופציות ובאשר להאוס בשבת משודרת בשידורים חוזר העונה השניה ובראשון=העונה השלישית והחדשה

thinkimpretty

New member
ממה שהבנתי מאתרים באינטרנט

הסידרה בוטלה. כנראה כתוצאה מרייטינג נמוך או משהו כזה. חבל :/ ותודה על ההסבר[:

Tristana

New member
שאלה לצופי ג'נרל הוספיטל ../images/Emo15.gif

באחד הפרקים בשבע האחרון היה קטע שמישהו ישב בכלא, ובאו לבקר אותו כומר ונזירה, מזויפים אני מניחה.... הייתי רוצה לדעת איך קוראים לגבר אותו הם באו לבקר?

always be me mc

New member
כל מה שאני יודעת זה ש:

בפעם הראשונה הורידו בגלל אקזיט: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=83370427&archive=1 ואז כחודש ומשהו אחרי הייתה ידיעה על זה שיחזירו אותה באוקטובר 2006(וזה מפתיע כי אמרת שסביבות התקופה הזאת היא נעלמה) http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=86369197&archive=1 אז ממה שקראתי פה ושם וממה שהבנתי כנראה הם החליטו בסוף לא להמשיך עם זה ולשים משהו אחר(אם לא בגלל סיבת רייטינג כי אמרת שהרבה אהבו אז תנסי לחשוב על משהו אחר), כי מאז אין פה יותר שירשורים או דיבורים על הסדרה
למרות שלדעתי אם זה ממש מציק לך ואת רוצה תשובה חדה וברורה את יכולה לנסות לשאול אותם את זה.

.

אחרי ששלחתי את ההודעה נזכרתי בשאוקטובר היא שודרה אבל לא היה לי כח לשנות :) תודה רבה...

snier1991

New member
את צודקת בערך

הפעם הראשונה ששודרה(והייתה רק בהוט) שמו אותה ב5 בגלל אקזיט וכל הבאלגן שהיה סביב המשוגעים שרצו לשים בתור מנחים ואז אקזיט עלתה אבל ממש! שלא ציפו ממנה לכלום הצליחה ואז היא שוב עלתה בשעה 2 ובשידור חוזר ב12 וחצי(גם ביס) עכשיו למרבה הפלא הסדרה לא הצליחה בשעות האלה אז לקראת העונה הרביעית הם ביטלו את הש"ח של 2 ושידרו רק ב12 וחצי אחרי זה איחרו את זה ל1 וחצי בלילה ובפרקים האחרונים(8 אחרונים) שמו ברוב חוצפתם 2 פרקים ברצף (וככה פיספסתי את 2 הפרקים האחרונים) בכל מקרה בבריטניה הסדרה זכתה להצלחה ענקית והפכה לסדרת קאלט שגם הביקורות אהבו גם בארץ זה היה ככה עד שהחליטו לעשות את המהלך המבריק בלשים ב2 בצהריים שרוב הקהל שלה בבית ספר ובנימה אישית סדרה פשוט מצוינת עם עלילות נהדרות ו2 דמויות ששות הכל(ניקי וסוז כמובן)

.

אוף אני ככ אוהבת את הסדרה הזו. זה לא פייר שהורידו אותה.. ניסיתי לחפש פרקים שלה בשיטוטי באינטרנט אבל לא מצאתי כלום. היא פשוט נעלמה! הדמות של סוז הייתה הדמות שהכי נקשרתי והזדהתי וממש רציתי לדעת מה קרה איתה בסוף [[לא לגלות!(_!]] באמת החלפת השעות הייתה לא במקום.

snier1991

New member
יפה?

אם שואלים מי הכי יפה התשובה ברורה השחורה השם שלה ברח לי אבל היא הייתה פשוט יפייפיה כמובן שסוז הייתה הדמות הכי מעניינת(למרות שמאד אהבתי את ניקי) רק חבל לי מה שעשו לה בעונה האחרונה כי ב3 הראשונות היא הייתה פשוט מצוינת

למעלה