שאלות שקשורות למודיעין

Moran84

New member
שאלות שקשורות למודיעין

שלום לכם, יש לי שאלה או אולי טיפה יותר.. אז ככה: קודם קל אני רוצה להסכים איתכם שחמ"ן ברגע שהם מוצאים שאתם מתאימים להם הם לא מפסיקים לשלוח מכתבים, וזה מוביל לעובדה ששלחו לי זימון רביעי כבר למודיעין, הראשון היה מבחנים לתצ"א - עברתי השני: ראיון תצ"א - עברתי גם השלישי: מבחנים בשפות לועזיות, את זה לא עברתי אבל שלחו לי מכתב שהם ראו מהמבחנים של השפות אני מתאימה למסלול מפעילי מערכות טכנולוגיות והם רוצים שאני יבוא לראיון, אין לי בעיה ללכת לשם כי כבר הייתי בראיון אחד ואני יודעת למה לצפות אבל רציתי לדעת מה זה המסלול הזה? ועוד שאלה שקשורה לזה, אתם יודעים אולי למה אני צריכה לבוא עוד פעם לראיון ולהביא עוד פעם תמונות, הרי כבר הייתי בראיון והבאתי תמונות ואני חושבת שזה יהיה אותו הדבר... מי שיודע שיענה בבקשה! תודה רבה!!

shira18

New member
מורן..

אני יהיה מפענחת תצ"א ואני לא מבינה את הזימונים שלך. לי הזימון הראשון היה לתפקידי מודיעין השני לתצ"א עצמו השלישי לתחקיר ביטחוני והרביעי לבדיקות רפואיות. מה הקשר בין שפות זרות לתצ"א?

Moran84

New member
שירה..

עדיין לא בטוח שאני אהיה מפעמחת תצ"א... פשוט שלחו לי זימון לראיון לעוד מבחנים

Moran84

New member
אם מישהו אחר יודע שיענה לי בבקשה!

אני מאוד רוצה לדעת מה זה התפקיד הזה, לפני שאני הולכת לראיון... אה ועוד שאלה - אמרו לי שמתי שמלש"ב מקבל זימון למודיעין אם הוא הולך אליו הוא בטוח יהיה במודיעין, המודיעין לא משחררים אנשים כ"כ מהר.. זה נכון? אגב אתם יודעים אולי מה זה יום חיילות?

טל עדתו

New member
לא ממש נכון

להפך... הם מזמנים מלאאאא אנשים לזימונים שלהם ואז הם פשוט מנפים את אלה שהכי מתאימים להם... חברה שלי היתה בשלושה זימונים שונים לתפקידים שונים במודיעין וכל פעם היא נפלה בשלב האחרון... טל.

Moran84

New member
אוקי.. תודה!

אבל אני מיועדת ביינתיים לפענוח תצ"א, ואם אני זוכרת נכון השלבים שיש זה מבחן, ראיון, ותחקור בטחוני, ואת שני הראשונים עברתי.... אבל תודה בכל מקרה!

nova

New member
יום חיילות.

1. מתי שמלש"ב מקבל זימון למודיעין, זה לא אומר שהוא דווקא יגיע למודיעין. עתודה עוקפת את זה, וגם מסלולים התנדבותיים. 2. אם מודיעין רואים שאת לא מתאימה להם, הם יעזבו אותך. 3. יום חיילות זה יום שבו מקבלים הדרכות והדגמות לגבי החילות בצה"ל. 4. לא תמצאי שם את חמ"ן.

למעלה