שאלות שראוי היה שיישאלו בפורום התמיכה הטכנית

לא מצליח לבטל את קבלת העידכונים

לאחד הבלוגים בתפוז אליו אני מנוי. שאלתי כמה וכמה פעמים בפורום תמיכה טכנית ובפורום משוב ולא קיבלתי תשובה. אני כבר כמעט לא קורא בלוגים בתפוז (זה לא סוד שבלוגרים רבים וטובים עזבו) ואני לא רוצה לקבל יותר עידכונים במייל. ניסיתי שוב ושוב לבטל את קבלת העידכונים, ולמרות שאני מקבל הודעה שמאשרת את ביטול המנוי, אני עדיין מקבל מידי יום עידכונים מהבלוג הזה. תעזרו לי בבקשה. תודה. [את ההודעה הזאת אני שולח לכל מקום אפשרי, בגלל שאף אחד לא התייחס אליי עד כה, ואני כבר לא יודע למי לפנות]

Sindiy

New member
../images/Emo183.gif שלום כולם! ../images/Emo140.gif

שלום אני חדשה כאן
איך אני פותחת בלוג? ועוד שאלה : נגיד שאני כותבת (בבלוג שלי) במילים משלי מידע שהיה כתוב בעיתון , האם זה פוגע בזכויות יוצרים?? תודה מראש, מקווה שכתבתי בפורום הנכון...

לא מצליחה להגיב בבלוגים

מאז שהוספתם את קוד האימות. מה יהיה? זה כבר בלתי נסבל.

דנטל

New member
זה יהיה מאוד לא נעים

אבל אולי תפנה לבלוגר עצמו שיסיר אותך מרשימת המנויים שלו.

Your sweet87

New member
תשובה

1. את צריכה ללחוץ על "לניהול הבלוגיה" אבל אם לא נרשמת, את צריכה להירשם תחילה. 2. אם את כותבת חלק מכתבה, זה עלול בצורה כלשהיא בזכויות יוצרים ולכן אני ממליצה לך לכתוב מאיפה לקחת את הכתבה בסוף הפוסט. מקווה שעזרתי נ.ב. היית צריכה לשאול בפורום תמיכה

wranger

New member
זכויות יוצרים

תראי, כולנו מקבלים מידע מעיתונים ואמצעי תקשורת אחרים, ואז חולקים את אותו מידע במילים שלנו עם אחרים. אצלנו בעבודה, למשל, דיברו לא מעט על הקדמת הבחירות, ואף אחד לא טרח לציין שאת פרט המידע המסוים הזה הוא קרא בכתבתו של עיתונאי כזה וכזה. מצד שני, אם את רוצה ממש לקחת כתבה מסוימת ולסכם אותה, כמו שהייתי עושה בכיתה ד' על צמחים ממשפחת המצליבניים-הנוצתיים(?!), אז כדאי מאוד שתוסיפי הפנייה לכתבה המקורית. כמובן, כדאי שתוסיפי גם קצת מעבר למה שקראת בכתבה, משהו מעצמך, דעה או אנקדוטה, אחרת אני באמת לא מבין למה מישהו צריך לסכם כתבה במילים שלו.

מדובר ביותר מבלוגר אחד

ואת רוב הבלוגים כבר העברתי לRSS, ככה שאין שום סיבה להיעלב מהדרישה הזאת, אך בכל זאת אני מעדיף שלא לבקש מהבלוגר, אלא שהבעיה פשוט תיפתר. (ובעיות זה דבר שצריך לפתור.)

למעלה