שאלות שרוטות לפה

Dagonite

New member
הפסים ישרים מדי. הגיע זמן לרדת קצת

אוקיי. שאלה פילוסופית קלה. תתארו מחשבות שהיו שלכם, שכשסיפרתם אותן למישהו אחר קיבלתם מבט עקום כזה שאומר "למה לעזאזאל אתה חושב על דברים כאלה??" לפני כמה ימים חשבתי... הממ. החלקים של התחת דומים לפחות מבחינת השמות לפנים. יש לנו לחיים, והמעי הוא כמו הושת.. אז למה אין לנו משהו כמו הלשון שם?? וכמובן, קיבלתי את המבטים האלה שוב. אני מקווה שאני לא אסתבך על הגלבת גיל על הדברים האלה. שמתי לב שהרבה פה... צעירים... ועוד לא היה להם מספיק זמן לפתח שריטה עמוקה ומחשבה עקומה. נראה.

שיר510

New member
עזרה

אני חדשה בתפוז ואני צריכה בבקשה שמישהו יגיד לי איך לעזאזל נרשמים לפורם הזה?! בכוונה לא רוצים שאני ארשם?! אני שרוטה מדי?! תודה. =]

el Cantante

New member
נתפס לי הצוואר ../images/Emo4.gif

היי מתוקים
אני בהריון ואני כבר בחודש השישי, ונתפס לי הצוואר - צוואר הרחם! הייתכן שמושיק העוברון תפס לי ת'צוואר (הרחם) שובב! האם זו סיבה טובה להפיל? ואתם חושבים שמושיק הקטן ישרוד ת'נפילה אם באמת אפיל אותו

חייב עזרה דחוףףףף!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif

אתמול בלילה יצא לי קקה סגול! ממה זה יכול להיות??

playtrip

New member
נחכה שמישהו יוריד את מכנסיו ויקשיב לשאלתך.

או יחבוש כיפה על ראשו לאות הזדהות עם מאמרך הקצר, המעניין והנוגע ללב, (ז"א במקרה הזה, זה לב, רק בהפוכה.)

ruthpe2

New member
השאלה תדמיתית במהותה

ניתן לראות בפרדוקס זה סוגייה למחקר בכימיה של המצב המוצק{אוזה מה שקורא כשישנים בלילה בלי גרביים}

el Cantante

New member
היי פרוכיאליוס! בוא לפה ../images/Emo46.gif

למה הזויה? אתה לא הפלת פעם? זו חוויה מתקנת! ולמה מטומטמת? הודעה היא דבר מופשט.. היא לא בת אדם כך שאין לה מוח, ולכן היא לא יכולה להיות מטומטמת

למעלה