שאלות ששאלתי את עצמי

סול11

New member
שאלות ששאלתי את עצמי

נפגשים אשה וגבר חולף רטט והנה אהבה מכירים לעומק מגשרים בונים גשר מעל השונה מטפחים זוגיות ומשפחה מעניקים האחת לשני משאירים מקום לאני של הזולת לא כופים ישנו מרחב מחייה לומדים מהשני משנים כרצונו והנה לא לילד הזה יחלנו והקודם עדיף אבל נגוז ומתחיל תהליך שסופו לא ידוע ולמרות הרצון הריחוק גדל ולמרות המשחק האמת טופחת ללא שרק והמוח חושב והרגש גובר ומשנים הכללים מתוך רצון למנוע שינויים והזמן לא עוצר במקום ונוצרות תחושות שבתחילה הן זרות וזה מחלחל ואינו עוצר וגורם לשבר שעליו לא מיתן לגשר וכל אחד לדרכו. ומה התועלת ומה התוחלת ואנא אנו באים בהמשך החיים ואין מסכנות מוחלטות וגדולה התהום ומה ילד יום קצת מבולבל אבל יש שאלות ללא מענה ואיתכם הסליחה על הטירחה. למה התכוון הכותב במילים ?

rolan

New member
למה התכוון באמת../images/Emo35.gif....

את זה רק הוא ידע... מה שבטוח, הוא מבולבל, אובד עצות וזקוק לזמן, כדי לסדר מחשבות ולרפא כאבים ופצעים. סוליק
take your time... אומרים באנגלית וזה טוב גם בעברית... הזמן ירפא, יסדר, ישכיח, יגשר - אלה הן רק חלק מתכונותיו של הזמן...
קח לך ממנו קצת

סול11

New member
מי ידע זו השאלה

רולני. אלו פשוט שאלות שעולות ומנקרות. אינו אובד עצות .חלפו הכאבים.ולזמן מי אינו זקוק.את זמני אני לוקח ועוד איך. ופרטים נוספים נשאיר למוצ'ש? האם במ--ש מ----ם נ----ה

blonda3

New member
לסול....לא ממש הבנתי הכל../images/Emo8.gif

כתבת שלא לזה ייחלתם.....ת זה הבנתי ואז-שהקודם עדיף...מי זה הקודם? הזוגיות הראשונה שלך?הנישואין הראשונים? ולמרות הרצון הריחוק גדל-ממי?מהראשונה או מהשנייה? תארתי לעצמי שהשלב הזה יגיע השלב של השאלות או של ההתפכחות או של הבלבול.... ואין צורך לבקש מאיתנו סליחה כי פה זה המקום לכל אותן שאלות ויש גם פורום של גרושים וגרושות ושל בינו לבינה ושל משבר בזוגיות ופורומים לפי גילאים ולפי תחביבים ועיסוקים ועוד מיני מקומות שתוכל לכתוב ולספר על כאבך ועל אהבתך ולקבל תמיכה. ושתוכל אלי גם למצוא חברות וחברים חדשים שיעזרו לך להתמודד עם החיים בהמשך ולא לבד.... שיהיה בהצלחה!
בשביל זה כולנו כאן.

עלמה 3

New member
אני הבנתי והתרשמתי מהכותב

בילבול, חוסר ודאות , ספקות, האם אני עושה את הדבר הנכון, בזמן הנכון, צורך לאצבע מכוונת. סול יקר
לכל דבר יש מחיר, רווח או הפסד, ל- 2 הצדדים, אני בטוחה ששקלת היטב את צעדיך, תחילה מאד קשה להתגבר על רגשות, תחושות שילוו אותך עוד הרבה זמן, האם פעלתי נכון , האם היה אפשר בכל אופן לתקן, אולי לגשר, אולי לסלוח, להכיל ומתוך זה לצמוח.

*יערית

New member
סול..איש יקר שלנו../images/Emo24.gif

מה אני אוכל לומר לאיש כמוך בעל ניסיון מכופל ומשולש משלי? חושבת שכל עוד אנחנו נושמים ועומדים החיים עדיין מלמדים אותנו עוד שיעור חשוב,עוד לקח שנלקח,עוד שאלה שאין לה תשובה... בית ספר אחד גדול..ואנחנו כמו תלמידים טובים לא רוצים לנשור מבית הספר הזה...רוצים לדעת עוד ועוד... אפשר לתת רק
ולומר...זכיתי להכיר אותך איש יקר וחכם ואת זה אני נוצרת

למעלה