שאלות, תהיות וסתם ירקות

yaele2

New member
מישו יכול להגיד לי מה התוכנית..

של אלכס ומוקי בפרק שאחרייי שאדגרדו מודח... כשהם מגלים שהפסלון אצל יאו-מן..הם יגנבו או משו כזה???

הסבר לגבי אולסטאר

דבר ראשון- משתתפים? מי זה מי [כי יש כאלה מעונות שראיתי לפני 5 שנים בערך ואני לא זוכרת כלום] ומי מאיזה עונה. סדר חלוקה- לא ראיתי אף אחד מהפרקים עד הפרק של היום הAXM אז איך קבעו מי עם מי [יש עונות שהמשתתפים בחרו] וסדר ההעפה, עד עכשיו. תודה בכל מקרה.

לא הכי קשור לפורום אבל...

יש סדרה חדשה מבית היוצר של הישרדות שקוראים לה-"Pirate Master" שלפי הבנתי תשודר הקיץ בהוט , עכשיו , מישהו יודע ממש במקרה אם הסדרה הזאת תגיע גם ליס מתישהו?
לעונים!

יש לי כמה תשובות בשבילך..../images/Emo87.gif

שבט סבוגה: ג'נה (עונה 1) רופרט (עונה 7) ג'רי(עונה 2) רודי(עונה 1) טינה (עונה 2) אית'ן (עונה 3) שבט מוגו מוגו: שי אן (עונה 5) לקס (עונה 3) קולבי (עונה 2) ג'נה (עונה 6) קטי (עונה 4) ריצ'ארד (עונה 1) שבט שפירא: רוב מריאנו (עונה 4) סו (עונה 1) אלישיה (עונה 2) רוב (עונה 6) טום (עונה 3) אמבר (עונה 2) בפרק הראשון עפה טינה, בפרק השני עף רודי, בפרק השלישי ששודר היום, ג'נה פרשה מהתוכנית בגלל שאמא שלה חולה בסרטן והיא חושבת שהיא עומדת למות והיא רוצה להיות איתה לפני שתמות.. ואין לי מושג על פי מה בחרו את המשתתפים. מקווה שעזרתי.

הבנתי רק חצי שאלה

ג'ף לא היה המנחה בריוניון כי בעונות הראשונות היה נהוג שג'ף מנחה את הגמר ואז עוזב... בדרך כלל בתירוץ של "אני מצלם את העונה החדשה". החצי הראשון של השאלה לא ממש הבנתי אז...

../images/Emo45.gif צודק

אבל לראות את התמרונים של רוב זה ממש מהפנט.. במיוחד את הקטע שהוא הריץ על לקס חחחחחחח

NamelessGirl

New member
ג'ף כן מנחה את העונה..

רק את הריוניין בגלל שהוא היה כבר בצילומים לעונה 5. במקומו הנחתה רוזי אודונול

Fairywitch

New member
אני לא באמת מסובך-

אבל איחוד בכ"ז נשמע יותר טוב. איכשהו לפעמים אני מעדיפה את העברית. אבל באמת יש מקרים שהתרגום נורא הורס- כמו "אתגר חסינות"... נשמע מוזר

Fairywitch

New member
וזה דווקא תרגום נורמלי-

אבל משהו בו באמת צורם, אם כי קשה לשים את האצבע על הסיבה... מזל שלא תרגמו את זה "מדורת שבט"

הייתי מספרת לך אבל

זה ממש אבל ממש יהרוס לך את השוק שאתה תקבל אם תראה את זה בעצמך. אז פשוט תשיג את העונה ותראה אותה. אם אתה צריך עצות באיך להשיג אותה דבר איתי ... אעזור לך.. ואז תראה שזה משתלם לראות בעצמך וגם להיות מופתע מזה

למעלה