שאלות תהיות ועוד

חלוקי 12

New member
שאלות תהיות ועוד

אני אמורה ללכת לדיאטנית כדי להמשיך בתהליך השגרתי לפני הועדה, מה עליי להגיד לה ומה היא אמורה לעשות?

מה קורה בועדה מה בודקים איך בודקים?

לפי הבנתי יש סוגי ניתוחים טבעת שרוול וכו' האם בועדה ייעצו לי מה מתאים לי

ושאלת השאלות גובי הוא 1.56 ומשקלי 84 לפי b m i אני לא מתאימה אולי אני טועה.

אך אני סובלת מאנמיה ומסכרת גבולית ויש לי בעיות של תעלה קפלית בידיים שהבניתי שזה גם קשור להשמנה.

מאיזה b m i מאשרים , הבנתי מהסתכלות שאנשים לבשו המון שכבות שיגיעו ל משקל קמת יותר מכובד האם כך?

טיפים ראיונות לועדה מה להתכונן איך וכו?

במידה ואני רוצה לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי מן הסתם כי באסותא ובמדיקל הניתוחים הללו עולים המון כסף והבטוחים המשלימים לא מכסים? האם התורים ארוכים האם מבצעים את שלל הניתוחים?

אלפי תודות למי שהגיע עד הלום יעל

קוביd1

New member
בוקר טוב חלוקי 12

בקשר לועדה העתקתי את תשובתה של אור היחיד שהיתה אתמול בוועדה "הגעתי למקום מצויידת בצילומי כל הבדיקות שבוצעו (על פי הרשימה שניתנה).
לאחר רישום בדלפק הקבלה הפקידה אחראית על השקילה ומדידת הגובה....
נכנסים אל הפסיכותרפיסטית אשר שואלת מספר שאלות של פרטים אישיים/תעסוקה/ מדוע התזמון הנוכחי לניתוח/ תמיכת הסביבה הקרובה
התחנה השנייה היא הרופא - תשאול קצר, עיון בבדיקות שהבאתי ומילוי דף ממוחשב לגבי מחלות רלבנטיות - סכרת/ יתר לחץ דם/ שומנים בדם/ כבד שומני.
תשאול קצר אודות ניסיונות דיאטה בעבר.
תחנה אחרונה - דיאטנית אשר בקיצור נמרץ הסבירה על התזונה לפני הניתוח (שבועיים של תזונה דלת פחמימות), בשלושת הימים שלאחר הניתוח (נוזלים) ותזונה החל מהיום הרביעי.

כל ההליך היה באווירה נעימה ומחויכת - החל מהפקידה דרך הרופא/פסיכו'/ תזונאית.
הגעתי בשמונה וחצי , הייתי שנייה ותוך פחות משעה הייתי בחוץ ....

** חשוב להגיע עם תוצאות כל הבדיקות על מנת לסיים את ההליך באותו יום.
הBMI שלך הוא 34.5 גבולי ,הקריטריונים לאישור הניתוח הוא BMI 40 או 35 עם מחלות נילוות שקשורות בהשמנת יתר כמו דום נשימה בשינה כמו בעיות במפרקים כמו בעיות פוריות שנובעות כתוצאה ממשקל היתר
לא נראה לי שאנמיה קשורה להשמנת היתר אולי ההפך ,
קופות החולים הביטוח המושלך משתתף בחלק מהוצאות הניתוח אם הוא נעשה פרטי ,התורים בביתי החולים הציבוריים די ארוכים ,שוב תלוי באיזה בית חולים באיכילוב התורים מאוד ארוכים
יש רופאים שעושים את כל סוגי הניתוחים יש את ד"ר אבינוח שעושה רק טבעת
הוועדה מאשרת את הניתוחים את מחליטה איזה סוג ניתוח לעשות בהתיעצות עם הרופא המנתח ,בריאה פה בפורום בקריאה בפורום של המשורוולם באגנדה בקריאה של הקומונה של המועקפים ה בתפוז
ההחלטה רק שלך כי ההצלחה או הכישלון חס וחלילה יהיו אך ורק שלך
בהצלחה!!!!

קובי

אופירA

New member
מנהל
עוד תשובות

הדיאטנית תגיד לך. מדוע הקופה חייבה אותך ללכת לדיאטנית, ובאיזו קופה את?
על איזו וועדה בדיוק את מדברת?

על סוג הניתוח את צריכה להחליט, ולשם כך ללמוד היטב את כל סוגי הניתוחים. זה חשוב מאוד, כי קשה מאוד להצליח לרזות ולהישאר רזה אחרי ניתוח, אם לא מכירים היטב את הניתוח ומה צפוי אחריו. רק ידע והבנה טובה בניתוח יכולים להביא להצלחה מיטבית.
הביטוחים המשלימים בקופ"ח מכסים את הניתוחים בבתי החולים הפרטיים, והמנותח משלם רק השתתפות עצמית. בררי במשרד הקופה שלך את ההסדרים הכספיים לכל סוג של ניתוח (כי לכל ניתוח מחירים אחרים). בבתי חולים ציבוריים מבצעים את כל הניתוחים. זה נעשה לפי המנתח. הוא קובע איזה ניתוחים הוא עושה ואיזה לא.

ה-BMI שלך הוא 34.5, כך שגם עם מחלות נלוות לא תוכלי לקבל אישור. בכל אופן, המחלות שציינת אינן נחשבות מחלות נלוות להשמנה ואינן מזכות בניתוח ב-BMI35 ומעלה.
כך שגם אם תלבשי בגדים כבדים ותעברי BMI35, עדיין אינך בקריטריונים. ללא מחלות נלוות, מאשרים אחרי BMI40 בלבד.

אם כך, כדאי אצל הדיאטנית ללמוד היטב כיצד לרדת במשקל בדרכים שמרניות ועם מודעות תזונה מכסימלית.

לועדה יש להגיע עם מכתב מדיאטנית . בהפנייה

לבדיקות השונות רשום דיאטנית של הקופה (וכך גם אני עשיתי) אולם נאמר לי שאין בעייה גם מכתב מדיאטנית פרטית.
הדיאטנית מתשאלת לגבי הרגלי אכילה, סוגי דיאטה ומסבירה על חשיבות ההקפדה על התזונה ...

הלוואי עליי להגיע למשקל כזה

חלום רחוק...
בחיים לא הייתי חושבת לעבור ניתוח עם משקל כזה.

למעלה