לא כל כך נראה לי שישדרו את כל ילדיי ואת שאר הדברים אין לי בכלל מושג מה הם אבל תשאל/י בפורום הרשמי אולי הם יודעים משהו http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=1266&lang=he
וחוץ מזה יש להם יותר מדי אופרות סבון כרגע...אבל לכי תדעי הכל יכול להיות בקשר לשאר הדברים לא אמרתי שלא ישדרו אמרתי שאני לא מכירה... מקווה שמישהו יוכל לעזור לך
עצם העובדה שאין לנו תשובה,רבב של תשובה, שמועה על כל אלה היא התשובה בפני עצמה שבינתיים עומדת על אפס סיכוי לכל מה שציינת. על איך ולמה ואם את רוצה לשכנע את הוט 3 באמת אני מציעה שתלכי לפורום הרשמי שלהם ולפחות תראי להם שיש ביקוש אחרת מאיפה להם לדעת מה לייבא/לרכוש ומה לשדר? שלא נדבר על "ד"ר קווין רופאה במערב" שעם כל הכבוד גם הסדרה(שראיתי ואהבתי) וגם הסרטים היו לפני כמה עשורים טובים שלא נשכח להזכיר שגם כמה שנים לא ראינו את הסרטים האלה אז למה את מצפה שהם יצוצו פתאום? "כל ילדי"- איך שזה נראה כרגע הערוץ עמוס מספיק בסדרות שנמשכות על פני עשורים שלמים ואני בספק אם יש מקום להכניס עוד סדרה כזאת כן אני זוכרת שאפילו קראתי בקשה להכניס את "היפים והאמיצים" לערוץ והם נענו בשלילה אז למה את חושבת שהם יכניסו את "כל ילדי"? גם יש לציין שלמרות הכל ערוץ 3 הינו ערוץ המשפחה וכדומה ולא ערוץ אופרות סבון או טלנובלות
אגב אם את תוהה אני ממש ממש לא כועסת אני פשוט לא מבינה.. באמת שלא. אבל בדבר אחד אני כן מסכימה איתך וזה תוכנית האירוח של רג'יס וקלי.. ממה שראיתי זו תוכנית טובה אך שוב קשה לי לראות גם אותה בהוט 3. אולי באקסטרא הוט(היכן ששידרו דיוויד לטרמן) אבל לא בהוט 3. מקווה מאוד שלא נעלבת כי זו באמת לא הייתה המטרה פשוט הניסוח שלי לא ממש מעודן אז זהו. שבת שלום
כי הם מחליטים מה לשים ומה לא וכרגע משודרות הרבה תוכניות בהוט 3 ואין כל-כך מקום לעוד במיוחד שמדובר פה על אופרות סבון שזה נמשך עד אין סוף פרקים ותוכניות אירוח וכאלו...אבל אם הם יחליטו לשים או לא זו כבר החלטה שלהם לי באמת שאין מושג ולא נראה לי שלמישהו פה יש
למרות שזה קשור לערוץ אקסטרה הוט אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. מישהו יודע אם העונה השלישית של וורוניקה מארס מגיעה לארץ? ומתי? וגם העונה השלישית של CSI NY? אבל יותר דחוף זה ורוניקה מארס.. תודה
שאליה את משוייכת גם. בקיצור אני לא מבינה את הבעיה. קודם תשאלי בפורומים בנושאים שעליהם את תוהה ורק כשזה לא עובד תפני לפורומים פחות קשורים(או לא קשורים בכלל) כגון זה.בכל מקרה אני מקווה שתשיגי איכשהוא את התשובה שאת רוצה אה כן ואם אף אחד לא יודע אז חכי כמה זמן כשהעונה תגיע אז את כבר תשמעי תאמיני לי.
../images/Emo41.gifשאלה לגבי שידורי "אנג'ל"../images/Emo41.gif
בלילות שבת הראו בש.ח את העונה ה4, ובלוח השידורים, אני לא רואה שממשיכים לשדר את העונה החמישית. למרות זאת שכבר פעמיים שמו את העונה החמישית בש.ח, האם ישדרו אותה שוב? תודה מראש לכל משיענה סוף שבוע נעים לכולכם אנה