שאלות, תשובות, ושאר הדברים להיום...

עדניייי

New member
היי . . /tapuzforum/images/emo13.gif/tapuzforum/images/emo13.gif

היי מה קורה . ? אצלי סבבה סבבה אז אני יודעת ש מעריב לנוער מצויין אבל אני רוצה ש מעריב ייפרסמו משהו מגניב ;-) ;-)

ophir1515

New member
חשוב! אני רוצה לעשות מנוי שנתי לעיתון! דחוף!!

שלחו את המספר בהקדם! אני מודה לכם.

amit678

New member
יותר מגניב ממה שאנחנו מפרסמים עכשיו?! ../images/Emo6.gif

מגניב כמו מה?

סער ג1

New member
*6200 - זה מספר הטלפון של מחלקת המנויים שלנו

אהלן, שמחים ומתרגשים שאת רוצה לעשות מנוי. את מוזמנת להרים צלצול ל-*6200, ונציגי מחלקת המנויים שלנו מאוד ישמחו לעזור לך.

shira104

New member
בקשה גדולה למערכת!

שלום, דבר ראשון, אתם העיתון הכי טוב שיש!! אני מתה על העיתון שלכם ואני לא מבינה איך לא הייתי מנויה אליו לפני כן!! אני כל הזמן שולחת לכם הודעות ואתם לא מפרסמים אף אחת מהם.. אז חשבתי לרשום לכם כאן, אני נורא נורא נורא נורא נורא אוהבת את ג'סי מקרטני!! אני מעריצה שלו ממש!! ב-8 לאפריל הוא מוציא דיסק חדש, והייתי נורא שמחה אם תפרסמו משהו עליו, הייתי הכי שמחה בעולם אם תעשו כתבה עליו ושהוא יהיה בשער! ואם לא, פוסטר או תמונה לא יזיק :) פשוט, כל גליון שאני מחכה ונורא נהנית לקרוא אותו, אין כלום על ג'סי, והייתי נורא רוצה פוסטר שלו, ואם לא, אז תמונה, ובמקרה הכי טוב, כתבה :) ואם לא אלה, אז במדור-שםפה. אני מקווה שתסכימו ותעשו את זה, אני מכירה הרבה שמעריצים אותו, וחכים לכתבות שלו :) תודה תודה רבה :) שירה, שחולה עליכם ועל העיתון :)

amit678

New member
בקשות למערכת...

יש לשלוח לאימייל: [email protected] אל תתייאשי, הרבה אנשים שולחים מכתבים אבל בסופו של דבר אני בטוחה שיפרסמו את אחד מהכתבים שלך

mor000

New member
העיתון מודפס כמה ימים לפני שהוא יוצא

אבל אתה יכול להתספק בזה שהקוראים בפורום יכנסו...

עדניייי

New member
היי . . שאלה

כמה זמן לוקח שאתם מקבלים את ה מכתב שלחתי מייל לפניי חודשיימ . . . ?

amit678

New member
זה לא שאלה של כמה מהר מקבלים את המכתב...

כמוך עוד הרבה קוראים שולחים מכתבים למערכת ואין אפשרות לעשות עיתון שכולו מכתבים למערכת (
), אל תתייאשי...תיהיי סבלנית ואני בטוחה שבסופו של דבר המכתב יתפרסם

הם באים

New member
ליותם או לכל מי שמוכן לקרוא את המכתב הזה

אתה מתגייס והדרך היחידה שאני הכרתי אותך זה המדור ומערכונים של שוגר זאזא. אבל למי אכפת? היה לך 3 שנים של קריאה שקוקה לפחות מקורא אחד {אם לא משלוש [ שזה שניים יותר מטרגר] } רוצים המשך אחרי הצבא!!!!. שלך קורא וגומר בדרמטיות תומר נ.ב:מקנאגטם שליטהההההההההההההאאאאאאאאאאאאעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111?????1

mor000

New member
אנחנו שמחים שנהנת מהמדור של יותם...

אבל מה לעשות, גם הוא היה צריך להתגייס כמו כל אחד אחר במדינה שלנו... אבל מי יודע, אולי עוד 3 שנים הוא יחזור לעיתון אבל אולי עד אז גם אתה תהייה חייל... ברוך הבא לפורום ד"א... אני מור כ"נ בעיתון תהנה

למעלה