שאלות 14,8,10,5

shai39185

New member
שאלות 14,8,10,5

בכל 4 השאלות הללו לדעתי ולדעת רבים ישנה בעיה בניסוח. שאלה 14 אין מה לדבר, התשובה שם זה כל התשובות שגויות, כאן אין בכלל ספק. שאלה 5 בעייתית מאוד. שאלה 10 היתה ממש לא ברורה בבחינה! בשיחזור השאלה לא מנוסחת כפי שהיתה בבחינה! בבחינה היה רשום "...במהלך ה mtm ולא בשיטת ה mtm ובכלל זה נראה כאילו עשו שם טריק ולכן היא כלל לא היתה הוגנת, אני מתפלא שאף אחד בפורום לא ציין זאת כאן! שיהיה בהצלחה.

arikslu

New member
גם לפי דעתי שאלה 14 "כל התשובות לא נכונות"

יש לציין שבהתחלה סימנתי כמו הרוב "המח"מ יעלה לפני פתיחת מסחר ביום ראשון" שעברתי על המבחן בפעם השניה, שמתי לב שרשום במפורש שחור על גבי לבן "החברה הציעה", מדובר בהצעה בלבד ועוד ביום שישי אחרי הצוהרים??? יש הרבה אנשים ששומרים שבת ובכלל לא יכולים להיתעדכן על ההצעה ולכן לא הגיוני שהמח"מ יעלה לפני פתיחת מסחר ביום ראשון. מיד שיניתי את התשובה לכל התשובות לא נכונות.

reut19781

New member
שאלת המחם

אני חושבת שבבחינה היה רשום שחור על גבי לבן בסוף השאלה: "... בהתחשב בהצעה:..." אז מה הדילמה? הרי ברור שצריך להתחשב בהצעה של החברה לפיתרון,לא ? מה דעתכם?

aviben11

New member
תשובה למחמ

לפי דעתי כולכם מתחכמים לא נראה לי שזאת הייתה הכוונה של הרשות העובדה היא שהריבית נדחתה עד לסוף התקופה וזה אוטומטית מגדיל את המחמ גם אם הם יקבלו את ההצעה וגם אם לא הכוונה של הרשות לא הייתה שנחשוב שזה הצעה ואז נסמן אף תשובה אינה נכונה כוונתם הייתה שנבין שהמחמ גדל, זאת דעתי בכל אופן

gil12313

New member
שאלה 10

בתור אחד שנפל בשאלה הייתי שמח אם תסביר לי מההבעיה בניסוח. מה הם רצו שנחשוב ומה ניתן היה לחשוב. תודה

למעלה