שניה לפני שזרקתי את הבדיקה מהבוקר לפח אני קולטת שיש פס ממש ממש חלש.. לא ניתן אפילו לצלם אותו. כמובן שהמחזור לא הגיע. אחרי הגילוי עשיתי שוב בדיקה של איביי ולא ראיתי כלום. יכול להיות שהפס הזה סתם מתעתע בי?
רקע: ההמחזור שלי הוא כל 27-28 יום. המחזור האחרון הגיע לאחר 27 יום מזה שלפניו. היום אני בידיוק לאחר 27 יום והמחזור לא נראה באופק, אין הפרשות אפילו. לגבי הביוץ האחרון פעם ראשונה שהשתמשתי במקלוני ביוץ משך כמה ימים היו פסים חלשים ואז ביום שישי בערב (לפני שבועיים) ראיתי פס ממש חזק כמעט שווה לפס הבדיקה ואמרו לי הבנות כאן שיכול להיות שזו הבדיקה הכי חיובית שניתן להגיע אליה. ליתר ביטחון בימים שלאחר מכן עשיתי בדיקות ביוץ שהיו שליליות לגמרי. מה לחשוב?? שווה לעשות בדיקה בבוקר? כדאי לקנות את של יס או נו פרופ׳ על פי המלצת הבנות כאן?
הרי רשמת שהן יצאו שליליות?
וזה שיצא פס חלש בערב אז זה יכול לקרות בהרבה בדיקות... בגלל זה רושמים השאין להתייחס לתוצאה אחרי 10 דקות...
במקום להתבאס על הבדיקה בואי ננשום עמוק ונאסוף כוחות לחודש חדש שחייב להיות מנצח!!!!
אבל את צריכה גם לזכור שיש המון סוגים של בדיקות מאיביי, וחלקן יכולות להיות אמינות יותר מאחרות, זה לא שמדובר על אותו הסוג שכולן רוכשות.
בכל מקרה, כל עוד אין מחזור יש סיכוי.
אני עברתי טיפול והזרקתי אוביטרל. כל השבועיים הייתה לי בטן נפוחה ורגישות בחזה.
אי אפשר לדעת אם זה מהזריקה או בגלל הריון.
שמעתי בנות שהיו להן תחושות כאלו ללא הריון והיו בנות ללא רגישויות שכן נכנסו להריון.
לדעתי זה לא מעיד על כלום