שאלות!:

שאלות!:../images/Emo104.gif

אני רוצה לעצב את החדר שלי בסגנון "בוגר", I MEAN, בלי קישקושים מיותרים, וכשיהיה לי כסף, אז גם פרקט. תוכלו לתת לי הצעות לעיצוב? ראיתי כאן את העבודות שלכם, וזה ממש מקסים! עבודות היד שלי הן לא משהו... למשהו יש לאן לשלוח אותי, במקרה שאני רוצה תמונות מודרניות ובהירות (לא גדולות מידי), בלי לצאת מרחובות? ומשהו אחד לא נעים... אביבה, גשי בבקשה לפורום "תפוז משוב" וראי מה דעתם עלייך.

av_i_va

New member
היי קסנדרה../images/Emo24.gif

למרות שנושא הפורום הוא לא ממש עיצוב, אשתדל, יחד עם משתתפים אחרים, ליעץ לך. לשם כך, ספרי לנו קצת יותר על החדר. רהוט, צבעים וכד´. כמו כן תיידעי אותנו אם תהיה מוכנה להשקיע עבודה, על פי הנחיות כמובן. נשתדל להיות לך לעזר.

תשובה:

יש לי ספת נוער מברזל, ארון קיר, שולחן כתיבה, ועמדת מולטימדיה מעץ בוק, ושולחן לילה מעץ כהה. החדר שלי קטן, וחלק ניכר ממנו תפוס ע"י הרהיטים הנ"ל. יש לי מספר מגבלות עבודה: א. צבע. אני אצטרך לצבוע לבד, אז זה צריך להיות משהו לא מסובך מידי. ב. תקציב. יש גבול לתקציב שלי (300 ש"ח). ג. סבלנות. גם לי יש סף לסבלנות!!!

av_i_va

New member
../images/Emo91.gif

לא חייבים לעשות את הכל. מחליטים על סגנון כללי ובהתאם לכך משפצים בכל פעם פריט אחר בחדר. מהו הפריט שאת ממש לא אוהבת בצורתו הנוכחית, והיית רוצה לשנות אותו ראשון? נתחיל איתו. אני בטוחה שלמשתתפי הפורום יהיו רעיונות מגוונים, לבחירתך. בהצלחה ויום מקסים

etilly

New member
אז ככה...

אם 300 ש"ח הוא התקציב שלך, תצבעי את הקירות בצבע שאת אוהבת, וזה כבר ישנה לך את החדר לגמרי. אם שאר הכסף, תקני אולי וילון צבעוני ויפה שיקפיץ את הצבעוניות של הקירות עוד יותר ותצבעי גם פריט או שנים מהריהוט שלך. תתפרי כמה כריות ותזרקי על הספת נוער שלך ו... נראה לי שנגמר הכסף! בהצלחה!

moti80

New member
לי נראה שהיא במינוס :)

צריך יותר לעשות ופחות לקנות מוכן. וילונות זה יקר...זה יגמור לה הרבה מהתקציב.... לתפור כריות זה רעיון מצויין וזול (טוב, לא להשתגע עם הבדים) וכמובן מוסיף הרבה צבעוניות. שמש מוטי

etilly

New member
וילונות אפשר גם

לתפור לבד! אבל אני מצאתי וילונות מאוד נחמדים, בצבעים משגעים בכיתן, כשהכל היה שם במבצע כתום...טורקיז...ירוק...עם נצנצים קטנטנים מבד שקוף וקליל שווה!

למעלה