שאלות
קושיות

שאלות לסי../images/Emo141.gif

כשהחלטת לשונות את שמך למה בחרת את התו סי ולא נגיד סול איך מחליפים לעצמך שם? עם איזה זמר או הרכב (ישראלי) הכי הכי היית רוצה לשיר? מי היית רוצה שייצור במיוחד ויעניק לך שיר במתנה שתשירי? איזה שיר שכבר הושר מתגלגל אצלך נון סטופ ואת יודעת שאם לא תקליטי לו ביצוע משלך הוא ימשיך לרדוף עד אין סוף? יש סיכוי לראות אותך בקרוב בסרט? וסיכוי לשיתוף פעולה עם אדם? ועוד לא אמרת מה דעתך על החיקוי של מיקי גבע לך? סקרנית מאוד

bundy1

New member
שאלה על שיר בפירסומת שסי שרה

שלום בפרסומת של טונה סטאריקס סי שרה את הגינג'ל רציתי לדעת איזה שיר זה השיר המקורי של הגינג'ל תודה

ט י נ ה

New member
תשובות לתלתלית ... אשתדל על הכל

קראו לי סמדר כשנולדתי לא אכנס לכל הסיבות אבל שם שהביא בעיקר צרות החלפתי במשרד הפנים בגיל 17. הייתי שמחה לשיר עם ארקדי דוכין ,או מיכה שיטרית ,ועם איפה הילד של פעם או מוניקה סקס של פעם ...לגבי שיר שמתגלגל הרבה זמן לא הבנתי תחדדי את השאלה בבקשה ...סרט לא בקרוב לא הציעו לי מזמן ,אבל יש בספריות הווידאו את כרוניקה של אהבה אחלה סרט וסרט חשוב בו שיחקתי לפני 4 שנים בערך ושרתי את שיר הנושא,מיקי גבע חמוד לא צריך לקחת את החיקויים הללו בשיא הרצינות סך הכל חבר'ה חמושים שעושים עםהרגל בום בום ושרים את גיבור גדול ואת תלתלית מתי תגיעי לאיזה הופעה ? בקרוב במועדון התיאטרון ........ מחכים לך שלך סי

אשמח לבוא רק תיידעו ../images/Emo56.gif

ראיתי את הסרט כשיצא לאקרנים...קשה היה לי לראות אותו שוב בכבלים.חותך בקשר לסיבה שהחלפת את השם וגם איך אני יודעת ...השאלה למה לסי ולא סול לדוגמא מה מאפיין כל כך את התו הזה? בקשר לשיר...קרה לך או קורה לך לפעמיים שאת שומעת שיר ולפתע נדבק אלייך ואת מוצאת את עצמך "משחקת" אותו, שרה אותו בכול מיני וריאציות וחושבת איך היה נשמע עם היו מתחילים בא-קפלה שקט ואז נכנסים בשיא המרץ או מוסיפים כלי נשיפה, ואת יודעת שאם לא תעשי לו קאבר אישי משל עצמך בטא'ץ שלך הוא ימשיך לרדוף אותך. שאלה למחשבה: מה הביא אותך לשיר את "רואה לך בעניים" של אתי אנקרי או את "שחק אותה גלגל אותה" של שלום חנוך? ומתי הערב תיאטרון?...אני מרגישה די נשכחת
אני בודקת בקמלוטים בתומנע ב"הבמה" ובואי נסכים שלא תשלחי להם הזמנות בעתיד (ואם כן אז רק כרטיסי עמידה על בהונות!!!) נ.ב. הייתי בהופעה בחולון בפסטיבל אישה עם תזמורת הג'אז של חולון....חוץ מזה שהיה משגע מאוד מתאים לך ג'אז
תודה ונשתמע

samc

New member
והיה BUZZ !!

סי שחקה ב-באז לפני שנים מועטות. היום בעיתון יש על באז "האמיתי" שני נערים מבתים "טובים" שמתוך שעמום רצחו נהג מונית. קרוניקה של אהבה ו-באז שניהם על רקע החברה האלימה שאנו "התרגלנו" לחיות בה. הרי "הכל טוב"... בשני הסרטים סי משחקת תפקידים חשובים.

yoooni

New member
סי, מה עומד מאחורי הכינוי ט י נ ה

? סתם עלתה בי סקרנות

samc

New member
קושיות פםח ל Tina Turner

Good Shabes to Turner and all Our Friends...

סי! שאלה ...מעניינת ../images/Emo8.gif../images/Emo141.gif

אם היית יכולה להתחיל ברגע זה פרוייקט חדש איזה פרוייקט זה היה?

למעלה