שלום! אני מחפשת תשובה כבר מלא זמן, אני מקווה שמכאן תגיע הישועה... אני צריכה להשיג פרק מסויים מהסדרה "ד"ר פיל" בשביל העבודה שלי ולא מצליחה, אני מוכנה לשלם... בבקשה תעזרו לי להגיע לאן שצריך כדי להשיגו... (פניתי לYES אבל הם אומרים שזה מחברת הכבלים (?!?!?!) אשמח לתשובה... תודה!
הנה: Amanda is out of town on business, Taylor confronts Peter and reveals that she happens to be Victoria (formerly Vicki) Taylor Davis, the younger sister of his long-dead first wife and she has had strong feelings for him all along which explains why Taylor settled in Los Angeles. But Peter does not want to say anything to Amanda because he knows that she will naturally get jealous and paranoid to this turn of events. Michael wants to know more about Megan and when she refuses to tell him, he investigates and discovers her to be a prostitute. Kimberly becomes depressed after her doctor tells her that she has three months to live for she has an inoperable brain tumor. Meanwhile, Jake confronts Jane to leave him and Alison alone in which she breaks down and reveals her true disturbed roots. Sydney takes a liking to Kyle who tries to keep distant to her. Also, Craig dumps work on Billy while he goes out on a date with Samantha. תרגום: מתי שאמנדה מחוץ לעיר בשביל עסקים, טיילור מתעמתת עם פיטר ומגלה שהיא הייתה ויקטוריה(בעבר ויקי) טיילור דיוויס, האחות הצעירה של אישתו הראשונה שמתה מזה זמן מה ושיש לה רגשות חזקים כלפיו מה שמסביר למה טיילור התיישבה בלוס אנג'לס. אבל פיטר לא רוצה לומר כלום לאמנדה בגלל שהוא יודע שהיא באופן טבעי תהיה קנאית ופארנואידית נוכח התפתחות זו של האירועים. מייקל רוצה לדעת יותר על מייגן וכשהיא מסרבת לומר לו הוא חוקר ומגלה שהיא פרוצה. קימברלי נהיית נואשת אחרי שהרופא שלה אומר לה שיש לה 3 חודשים לחיות ושהיא לא מתאימה לניתוח בגידול במוח. בינתיים, ג'ייק מתעמת עם ג'יין שתעזוב אותו ואת אליסון לבד וזה מתי שהיא מתמוטטת ומגלה את שורשריה האמיתיים והמטרידים. סידני מתחילה לחבב את קייל שמנסה לשמור על מרחק ממנה וגם קרייג מעמיס עבודה(או זורק ליתר דיוק) על בילי בזמן שהוא יוצא לדייט עם אמנדה. יש לציין שזהו כאמור פרק 5X08 הנקרא באנגלית בשם: Mission: Interpersonal והמידע לקוח ומתורגם מ: http://www.imdb.com/title/tt0103491/episodes#season-5
זהו פרק על o.c.d, הוא נקרא OCD Nightmares. הפרק מציג את סיפורה של נערה בת 18 עם הפרעה זו ומסביר על המחלה וממחיש איך היא באה לידי ביטוי ואיך חווים אותה החולים (במקרה זה הנערה...).אני לא בטוחה במס' הפרק, בארץ הוא שודר לפני כשנה אני חושבת... אני אשמח אם תעזרו לי להשיג את הפרק. תודה!!!
http://www.drphil.com/shows/show/490 ? אומנם זה לא משודר אבל אם תסתכלי טוב תראי שיש פה למעשה סיכום של הפרק עם כל מיני ציטוטים שלה מהתוכנית וההתנהגות בבית. כמו כן יש גם לינקים הקשורים לנושא. אז אני מאוד מקווה שזה יעזור לך כי אני בספק אם ניתן למצוא את הפרק עצמו(אחרי הכל זה טוק שואו ולא סדרת דרמה שניתן תוך שניה למצוא)
את תמליל הפרק גם אני מצאתי אבל אני צריכה את התוכנית עצמה... תודה בכל אופן. אם יש דרך לקשר אותי עם החברת אשר מביאה את התוכנית (חברת הכבלים? לא הוט או יס) אני ממש אשמח...
אבל אני כן הייתי ממליצה לך לשאול את הוט(ראי הודעות מנהלתיות למעלה בצד שמאל של הפורום מעל הפירסומת), כי אולי הם יוכלו להפנות אותך אליהם(ומן הסתם מישהו חייב לדעת) על כל פנים אני מאחלת לך הרבה
האם יש כללים מסויימים לגבי כל כמה זמן משדרים סדרה או סרט בשידור חוזר? האם יש כללים כאלה גם לגבי שידורים חוזרים רצופים? בחג האחרון שודרה שוב העונה הראשונה של 'הבורר' בשני שידורים רצופים - האם צפוי שידור כזה שוב בקרוב? כמו כן, אני מחכה לשידור חוזר של העונה החמישית (האחרונה) של 'שבתות וחגים', וכן של הדרמה 'מישהו לרוץ איתו'. האם אלה צפויים בקרוב?
טוב, אני לא בטוחה שזה קשור לפורום הזה, אבל לא ידעתי איפה לשאול (ואם מישהו יודע, אודה לו שיגיד לי איפה יוכלו לענות לי על השאלה...): מישהו יכול לתת לי פרטים על הפרק האחרון בסדרה "חיים על מאדים"/life on mars - פרטים זה אומר פסקול, ציטוטים (תסריט אם יש..) ודברים כאלו, פשוט פרטים. אם מישהו יודע- תודה רבה!!