שאלות

dolev v inbar

New member
שאלה חשובה מאוד

מישהו יכול להסביר לי מה קרה בין יאיר לג'ודי?

AVNIRAN

New member
שאלה חשובה

האם משהו יודע/זוכר איך קוראים לבחורה עם פיגור שיכלי שהתראיינה בתוכנית האחרונה ?

OrlyShay

New member
הבת של חוה ברק שהתארחה השבוע

מישהו יודע איך קוראים לה ? או על איזה בית קפה מדובר , איך קוראים לו? איפה הוא נמצא?

נועה ברק - בתוכנית של יאיר לפיד

איך אני משיגה את הטלפון/איימייל של נועה ברק ובאיזה ערוץ היא מופיעה גם ב YES וגם ב HOT ובאיזה שעות. זה חשוב לי בתודה סינטיה

שבוע טוב חברים , שאלה לי ....

ב"ה אני מעריצה את שלמה ארצי , ושמעתי שהוא הולך להתארח אצל יאיר ביום שני הזה , רק מה ? שבשעה טובה בן דוד שלי מתארס באשדוד ביום שני ואני לא אוכל לראות את התוכנית :( , ורק שתדעו שגם אני רואה את כל התוכניות של יאיר הוא אדם מדהים! - מישהו מקליט את התוכנית הקרובה ? ענבל

שלום

שלום לכולם מי ששאול קואים לה נועה ברק והיא חברה שלי בית קפה הוא במתנס רמת ורבר . רעות למי שיש עוד שאלות שישלח לי מסר .

מילי17

New member
שלמה ארצי לא יתארח הערב בתוכנית

אולי שבוע הבא
מזל טוב בכל מקרה.

שלוםן

לבחורה זו קוראים נועה ברק והיא חברה שלי רעות ואנחנו כתבנו מחזה מה שהיא אמרה בתוכנית

היי

שלום לבחורה קוראים נועה ברק ואגב באיזה תוכנית טלויזיה היא מופיעה בYES וב HOT עזרו לי סינטיה

היי

אני פשוט מוגבלת גם והיא נתנה לי כוח להמשיך ורציתי לשאול אותה באופן אישי כל מיני שאלות. אז לפחות את האיימייל שלה. תודה מראש סינטיה

שלום סינטיה

שלום סינטה אני לא יודעת כי אני צריכה אישור ממנה כי אני אומרת לה מי כותב לה אז תגדי לי במסר ואני ישאל אותה נב . גם כתבנו מחזה ממש יפה הולך להיות הצלחה גדולה .רעות .

היי

אני גם בחורה מוגבלת והייתי רוצה להיות בקשר איתה אפילו באיימייל או אם יש לה מסנג'ר אז בנתיים ביי סינטיה

Amitus

New member
היה איזשהו

קטע על איך שהוא הציג אותה בהתחלה של התוכנית.. בקטע הזה שהוא אומר מי יהיו האורחים.. אבל אני לא בטוחה.. זה היה די מעורפל כזה, כאילו משהו ששניהם מבינים על מה אבל "נדבר מאחורי הקלעים".. זה מה שאני הבנתי בכל אופן...

מילי17

New member
זה לא כ"כ חשוב

פשוט הראיון עם סילבן שלום הותנה בכך שהוא יביא את ג'ודי, והיא לא ממש רצתה. אבל הראיון היה נחוץ לסילבן שלום. בסוף היא באה, נרגזת ולא טורחת להסתיר את זה , אבל באה
בכל מקרה זה מה שהיה כתוב בעיתונים. אל תאמין לכל מה שאתה קורא. יומטוב.

ליטלי6

New member
זה לא רק היה כתוב בעיתונים

גם אמרו את זה בתוכנית של גיא פינס וגם היא אמרה את זה באחד הראיונות שהיו איתה.

למעלה