שאלות
בקשות
ומענות

דניעל

New member
כלמיני דברים

הי כולם, הי סי. בחודשים האחרונים השתתפתי באיזשהו מאבק ציבורי (שהצליח!) לכן אפילו לא הצצתי כאן. סי, אני קוראת רק עכשיו שהיתה לכם בר-מצווה. המוני מזל-טובים, שפע ברכות והצלחה לבחור. בערב ההוא של שירי נחום היימן שהיה בפתח-תקווה, בעלי הסב את תשומת ליבי לספר עם הלחנים של נחצ'ה שנמכר שם רק כשההפסקה נגמרה. דווקא רציתי לקנות אותו, והלכתי בשבוע שאחרי לדיונון ולא היה...
איפה יש? בסטימצקי? זה ספר שנדיר למצוא? סי, את שרת במופע ההוא שיר שלא הכרתי, משהו על צבעים. בדרך כלל לוקח לי זמן להתחבר לשירים לא מוכרים, אבל השיר ההוא זרם כל כך טוב, והתלבש עליך כמו כפפה ליד, שעד היום הוא מתנגן לי בראש. האם זו היתה הפעם הראשונה שביצעת אותו? האם הוא מופיע בספר? ועוד שאלה - האם נראה אותך בגבעת-שמואל גם השנה ביום הזכרון? מתי נסגרים הדברים האלה? האם את מעוניינת בכך? האם את רוצה שאפנה למועצה ואבקש?

ely35

New member
תקליט להקה.

בשנת 1985 הוציאה להקת הליווי של סי היימן "להקה מקומית" להיט אחד לרדיו שנקרא "ורוד זה לא רק צבע". שאלתי לסי,היכן ניתן למצוא את השיר הזה? תודה אלי מעפולה.

דניעל

New member
סי בערוץ 1 ואף אחד לא בא לספר?

אתמול בערב, הבן שלי חמק מהמיטה והפעיל טלוויזיה. קצת אחר כך הוא גם חמק מהבית והלך לשכנים... ובעודי מסדרת דברים בבית, אני שורקת לי את "באה מאהבה" ומפזזת לפי הקצב, ופתאום שמה לב שזו בכלל סי ששרה את השיר הזה בטלוויזיה באיזו תוכנית של שירה בציבור.
איך בדיוק ביום שבאתי לבקר בפורום, סי באה לבקר בטלוויזיה שלי?

"..ורוד זו גם תכונה........."

שיר יפה יפה שיצא בסינגל ובאוסף רוק ישראלי לפני שנים...........

ט י נ ה

New member
הי אופנוע נשמה ..גנקי ירד מעוד סיבו

סיבות .. בא נגיד בעדינות מחייבת שלא מצאתי את מקוי שם ואני עכשיו מחפשת לי מועדון בתל אביב ורוצה להיכנס לחזרות ולעשות לכם ערב רוק אנד רול אחד לפחות מטאיף מהערב ועד אור הבוקר כל שיר ושיר שאי פעם נכנסו בו אבל זהו בגדר חלום ה יקח זמן ואומץ וכסף וקהל שאני לא בטוחה שיש לי לערב כזה אבל מי שמפסיק לחלום מפסיק לחיות כך אמר לי פעם איש זקן מאוד חכם ......

ט י נ ה

New member
כפרה על כולכם סחטיין על ה $$$$

ומאיפה בדיוק אופיע בסבב ??? דארלינג ? סביב האובר דראפט שלי ? ממש לא ... נכון המצב לא משהו כרגע בארץ זה מתחלק לשתי קבוצות עיקריות איך שאני רואה את זה מהצד שלי. קבוצה אחת כמו " בוטן מתוק בקרקס " שנותנים את הפעם בבארבי ופעם בפורום וכו ואחלה ונהדר ואת זה עשיתי מעל 15 שנה רצוף ודי לי בזה ממש . וקבוצה שניה שמופיעה באולמות או מופעים סגורים. אני שייכת לסוף של הקבוצה השניה יעני מופעים סגורים אבל המון כאלו. לאט לאט כולם דבר משברים מריחים מרחששים ועוד מעט אאגור כוחות וכסף ואקליט שיר לרדיו ואולי זה יביא לי את ה " סבב " ובנתיים נמשיך להסתובב בבית לצליליל תרסיים סגורים

מיכאל1980

New member
החסרון שלנו פה, שהארץ היא קטנה

והאנשים עניים. אני רק חושב שבלי שירים חדשים האמן לא יכול לשרוד הרבה זמן. מופעים שמבוססים על שירים ישנים לא יכולים לרוץ הרבה זמן ולבסוף נמעסים. את אותו הדבר אמרתי לעוד זמרת שלא מאמינה עדיין בכך, אני מקוה שהיא תבין זאת מהר:)

samc

New member
אין כסף ללחם- נקנה DVD

טינה- את הצלחת למלא את קמלוט. במוצ"ש שעבר שוב היה מופע חם של זהבה בן בקמלוט אך לא היה מלא... שאלתי את זהבה איך היה בגנבה וששמחתי שהיא היתה שם. אגב ידידתך אתי אנקרי יש שיר נהדר חדש על המליונים שאין להם כסף. סוגרים גם את אבראבנל... תערוכת סטיגמה נסגרת- מומלץ!!(הכניסה חינם...) http://www.artagainststigma.org

ואוו הלוואי הלוואי הלוואי

אני בטוח במליון אחוז שאת מתגעגת למופע רוק (שלך) לא פחות ממני, בהופעות האלו שרצו כמה וכמה שנים אי אפשר היה להתעלם שאת אוהבת אוהבת את מה שאת עושה שם..על הבמה ! אז אני פשוט מחכה לזה !!!

sharlior

New member
מצטרף באהבה ובציפיה ...

איזה רעיון מדליק מופע רוק שלם ארוך וכייפי של כל השיר שכבר מזמן מזמן לא שמענו ...

אני מניחה שאתם יודעים את עמדתי

בנדון.. סיס קדימה. יש לך קהל שאוהב אותך, אל תשתני, ואל תעשי דברים שלא מתאימים לך. איך גלי עטרי אומרת בפאטתיות? "תעשי רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושב, שיהיה לך טוב".

samc

New member
גרפיטי 2003 וגרפיטי 1989

בקרוב נגיע רחוק! אז נכון ש-טינה הסבירה לי שזה ראפ.. רוק נשים יוצרות 2004 הכתובת על הקיר והכתובת על ה-web

actress

New member
שאלות../images/Emo35.gifבקשות../images/Emo35.gifומענות../images/Emo53.gif

למעלה