כלמיני דברים
הי כולם, הי סי. בחודשים האחרונים השתתפתי באיזשהו מאבק ציבורי (שהצליח!) לכן אפילו לא הצצתי כאן. סי, אני קוראת רק עכשיו שהיתה לכם בר-מצווה. המוני מזל-טובים, שפע ברכות והצלחה לבחור. בערב ההוא של שירי נחום היימן שהיה בפתח-תקווה, בעלי הסב את תשומת ליבי לספר עם הלחנים של נחצ'ה שנמכר שם רק כשההפסקה נגמרה. דווקא רציתי לקנות אותו, והלכתי בשבוע שאחרי לדיונון ולא היה...
איפה יש? בסטימצקי? זה ספר שנדיר למצוא? סי, את שרת במופע ההוא שיר שלא הכרתי, משהו על צבעים. בדרך כלל לוקח לי זמן להתחבר לשירים לא מוכרים, אבל השיר ההוא זרם כל כך טוב, והתלבש עליך כמו כפפה ליד, שעד היום הוא מתנגן לי בראש. האם זו היתה הפעם הראשונה שביצעת אותו? האם הוא מופיע בספר? ועוד שאלה - האם נראה אותך בגבעת-שמואל גם השנה ביום הזכרון? מתי נסגרים הדברים האלה? האם את מעוניינת בכך? האם את רוצה שאפנה למועצה ואבקש?
הי כולם, הי סי. בחודשים האחרונים השתתפתי באיזשהו מאבק ציבורי (שהצליח!) לכן אפילו לא הצצתי כאן. סי, אני קוראת רק עכשיו שהיתה לכם בר-מצווה. המוני מזל-טובים, שפע ברכות והצלחה לבחור. בערב ההוא של שירי נחום היימן שהיה בפתח-תקווה, בעלי הסב את תשומת ליבי לספר עם הלחנים של נחצ'ה שנמכר שם רק כשההפסקה נגמרה. דווקא רציתי לקנות אותו, והלכתי בשבוע שאחרי לדיונון ולא היה...