שאלות
טענות
לכאן

m01001101

New member
כתובת למכתבים

גם אני מהקוראים הנלהבים של יאיר לפיד ויש בי צורך עז להביע את הערכתי אליו במכתב. הייתי מעונינת לדעת לאיזו כתובת/ דוא"ל אוכל לשלוח את המכתב על מנת שיגיע אליו ישירות.

מאמר-פחד ותיעוב בירושלים ותל אביב

כמו תמיד ברכותי לכתבה המרתקת (והעצובה בעליל) במוסף ידיעות של סוף השבוע הנוכחי. במאמר מציין יאיר שהוא מנוי על אתר באינטרנט המתרגם עיתונים מכל העולם הייתי מבקשת מאוד לדעת את שם האתר וכתובתו . בתודה אורלי

מי אתה יאיר ?

אני קורא את מאמריך במוסף "7 ימים" של ידיעות, אפשר להגיד באופן קבוע - המחשבה המתעוררת עם כל קריאה היא "אפילו אני לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר". רוצה לומר - אני נמצא באותו הצד של המפה הפוליטית, החברתית והאנושית שמשתקף ממאמריך - בכל זאת, אני שואל את עצמי אם אתה כזה באמת באחד על אחד או יש כאן תסמונת "דר, ג'קיל ומיסטר הייד", כי נתקלתי בהרבה אנשים שהם נופת צופים במדיה וכשאתה פוגש אותם פנים אל פנים הם "לא רואים אותך ממטר" היה נחמד אם היית מגיב על טענה זו- המייל שלי [email protected] להת' טומי (כמו אבא שלך - אנחנו אפילו ממוצא דומה !)

m01001101

New member
../images/Emo51.gifתודה רבה!!!../images/Emo51.gif

תודה רבה רבה לך!!!! ושתיהיה לכולנו שנה טובה ומועדים לשמחה!!!

מילי17

New member
שאלות../images/Emo35.gif טענות../images/Emo35.gif לכאן../images/Emo88.gif

ושיהיה שבוע טוב לכולנו

שאלה..

קראתי את הטור של יאיר לפיד בידיעות אחרונות.. כתב מכתב לבן שהתגייס והיה איזה משפט שם "חזרתי לאוטו עם אמא וליהיא.." מה זה אומר "אמא"?? הוא נשוי שנית? או שהתכוון לאמא שלו? סתם תוהה.. אני ממש לא יודעת את מצבו המשפחתי.. עם כל האהבה שלי אליו.

מילי17

New member
בפורום לא דנים בחיים האישים של יאיר

מצטערת. תנסי להבין לבד..

348884

New member
תשובה

יאיר לפיד נשוי בשנית לליהיא ונדמה לי שממנה יש לו 2 ילדים... מאשתו הראשונה תמר, יש לו בן אחד.

נישואין אזרחיים

שלום רב אני מבינה שיאיר לפיד מחתן בנישואין אזרחיים והבן שלי עומד להתחתן בצורה זו. אני רוצה לדעת מה צריך לעשות ומה צריך להכין ואיך אפשר להגיע ליאיר לפיד. הודה לכם על תשובה דחופה

תגובה

מילי זה היה יכול להיות נחמד אם הייתי מבינה באיזו שפה את כתבת לי את המסר. לא הבנתי כלום הודה לך אם תתרגמי את המסר לעברית.

אני מאוד מקווה שאת לא....

מפרסמת את הטלפון שלו, הפלאפון שלו או הכתובת שלו במסרים האישיים האלה. זאת קצת (הרבה) פגיעה בפרטיות שלו.

מילי17

New member
אם לענות אם יש לו בן בצבא

לא עשיתי בגלל שזה חיטוט בחייו האישים לתת למישהי פרטים אישים אני אתן?! קצת כבוד. אני מנהלת את הפורום יותר מיום וחצי.

למעלה