שאלות
פניות לקרן
שרשרו לפה

PiterBen

New member
קרן אם את רואה את זה בבקשה תכנסי...

הי קרן קוראים לי בן ואני בן 18 מירושלים ואני מאוד אוהב את העבודה שלך לעדתי את מוכשרת מאוד ולפי מה שכתבת פה בפורום את נשמעת גם כבן אדם נחמד מאוד וחשבתי שתוכלי לעזור לי במשהו אני מתעסק טיפה במוזיקה וכתבתי לחברה שלי שיר ואני מנסה להלחין אותו כבר הרבה מאוד זמן ושום דבר שהגעתי אליו לא נשמע לי טוב תמיד היה בו מש'ו לתקן ומכיוון שהאזנתי הרבה להלחנות שלך ובאמת התחברתי ואהבתי את כולם ולדעתי את מלחינה ענקית חשבתי שתוכלי לעזור לי זה מוי חשוב!!! בשבילי תודה מראש על הזמן שהקדשת בשבילי גם אם לא תוכלי בסוף [email protected]

Hallucinate

New member
מדוע לא?

שמעון ואביתר נורא דומים.. לשניהם לא היה מישהו קרוב אליו, אנשים לא התקרבו אליהם והם חיו בבדידות, שמעון כבר מת ואביתר בן 80....זה לא שהוא יהיה בסביבה עוד הרבה זמןP: (או שלא הבנתי את המשמעות וסתם יצאתי עכשיו מוכה פיגור), ו..מממממ.....זהו.

אף פעם לא תוכל לצאת מוכה פיגור

כשאתה אומר מה שאתה חושב... תהיה נאמן לעצמך ואני אענה על זה תשובה ארוכה יותר כשאני אחזור.. תשובה שדורשת קצת יותר מחשבה... חייבת לעוף...

Rachel47

New member
קרן את מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

(הייתי צריכה לפרוק.שלום.)

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אבל תודי שבהתחלה הופתעת וחשבת שהיא תמשיך את המשפט

Rachel47

New member
זהו..שאני חושבת שלא../images/Emo15.gif

היא רוצה להמשיך..מאוד אבל היא מתבצרת בעמדה שלה..ומתרחקת כל כך שהיא לא תמשיך רק בשביל להוכיח משו..לא יודעת מה אני ממש מקווה שהיא כן תמשיך מחר

רינת של לפני לנדמרק ורינת של אחרי

זאת לא אותה רינת... היא תמשיך את המשפט מחר.. אני עמדה לזה..חח *אז מה אם היא לא היתה בעצמה בלנדמרק.. בשביל זה יש לה אותי

Rachel47

New member
כן היא אכן משתנה לי מול העינים../images/Emo15.gif

והיא תמשיך את המשפט זה ברור לי (גם בלי ששתיכן תהמרו על זה) כפרעליייייייה

למעלה