שאלות
תשובות

צולומוט

New member
לדודו טסה יש אימייל?

ראיתי אותו מסתובב בערב יום העצמאות בפלורנטין, חיפשתי מה לצלם, פתאום הוא נעמד מולי ,מרוב ההלם לא צילמתי, לא נעים לדחוף לבנאדם פלאש בפנים. הוא כל כך שונה , איזה תווי פנים חזקות ויפות, כמו אל . יש לו נוכחות אחרת משהו שונה ויוצא דופן. לראות אותו היה כמו לראות חד קרן, פתאום הוא שם כאילו בהישג יד ופתאום נעלם ,כמו קסם . איפה אתה דודו טסה? יש לי כל כך הרבה מישאלות...

comp 1

New member
סוס ועגלה

זה אולי קצת יעצבן אתכם אבל.. יכול להיות שמישהו שיש לו את השיר ישלח לי אותו? אני מעריך את דודו טסה כאמן אבל עם כל הכבוד אני לא הולך לקנות את הדיסק בשביל שיר אחד.. אז.. אם מישהו יוכל לשלוח לי.. אני אודה לו

שלי פאר

New member
חחח איזה חמודה

מזכירה לי אותי כשהתחלתי להעריץ אותו כפרע שלי! מממ לא אין לו מייל אבל.. תכתבי לו מסר, אולי הוא יבין יום אחד במחשבים ויקרא אותו או משהו חחח

Codar

New member
אממממ

לא נראה לי יש לו אימייל אבל אני אשאל אותו.

nuna19

New member
עונה:

אם אתה כ"כ מעריך את דודו כאמן אז מה הבעיה בלקנות את הדיסק?! גם כשאני שמעתי את דודו לראשונה הכרתי רק שיר אחד. קניתי את הדיסק והכרתי את השאר (ובעקבות זה קניתי עוד דיסק שלו והשלישי בדרך.) תחשוב על זה...

שלי פאר

New member
חחח אבל נועה כפרע עלייך

הוא לא חייב לקנות דיסק בגלל/בשביל שיר אחד זה כמו שאני לא אקנה דיסק של (טוב לא עולה לי כרגע שם) רק בגלל שיר אחד.. מבינה?! זכותו לבקש ;) אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A t z a

New member
שאלות../images/Emo35.gifתשובות../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שאלות,בקשות,טענות,הערות וכו'- לכאן!

למעלה